Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ξεπέράσαμε τις 30.000 προβολές το Koropi-Press. Σας Ευχαριστούμε!!!


Το Κoropi-Press ξεπέρασε τις 30.000 προβολές και επισκέψεις μετά από πολλές δυσκολίες της αρχής, καθημερινή δουλειά και επιμονή για το καλύτερο. Από την αρχή του τον περασμένο Ιούλιο,
μέχρι τον Γενάρη του 2015 καταφέραμε να πιάσουμε τις 20.000 προβολές χωρίς ουσιαστικά να δουλέψουμε ολόκληρο τον Οκτώβριο, δημοσιεύοντας 100 άρθρα. Από την αρχή Φεβρουαρίου έως και σήμερα καταφέραμε με πολύ σκληρή δουλειά και στόχο να φτάσουμε τις 30.000 προβολές σε 128 δημοσιεύματα συνολικά και με αποτέλεσμα, μέσα σε 1,5 μήνα να έχουμε περισσότερες από 10 χιλιάδες επισκέψεις. Αυτό φυσικά το οφείλουμε σε εσάς, σε όλους τους αναγνώστες που μας αγκαλιάσατε και πιστέψατε στον τοπικό αυτό διαδικτυακό τύπο που ξεκίνησε από μία απλή ιδέα. Σας ευχαριστούμε ειλικρινά και θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο για την καθημερινή τοπική σας ενημέρωση.
Να επισημάνουμε εδώ, ότι σε καθημερινή βάση έχουμε μέσο όρο όλων των μηνών 200 επισκέπτες και τον τελευταίο 1,5 μήνα πάνω από 350 κάθε μέρα. Μας χαροποιεί πολύ αυτή η αύξηση γιατί καταλαβαίνουμε ότι όσα δημοσιεύουμε, ενδιαφέρουν τους αναγνώστες μας και δεν περνάνε αδιάφορα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το Koropi-Press με βάση τα παραπάνω στατιστικά στοιχεία αποτελεί ένα πολύ καλό μέσο διαφήμισης διότι κάποιος που προβάλει την επιχείρησή του την βλέπουν τουλάχιστον 200-300 επισκέπτες καθημερινά. Αν ενδιαφέρεστε να διαφημίσετε την δική σας επιχείρηση αρκεί να στείλετε ένα μήνυμα ΕΔΩ ή να μας στείλετε ένα meil στο koropi.press@gmail.com. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε και να συζητήσουμε.

Σας Ευχαριστούμε πολύ!
Η ομάδα του Koropi-Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP