Παρασκευή 1 Ιουλίου 2016

Τα ποδοσφαιρικά "αστεράκια" του ΑΟΚορωπίου πέτυχαν νέα διάκριση! (ΒΙΝΤΕΟ)


Νέα διάκριση από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΑΟΚορωπίου πέτυχαν τα αστέρια της ομάδας στη
συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Respect Cup που διοργανώθηκε στα Καμμένα Βούρλα στις 25-28 Ιουνίου 2016. Ο ΑΟΚ κατάφερε να γυρίσει στη πόλη μας έχοντας στις αποσκευές τους δύο σημαντικές διακρίσεις, το τμήμα των παίδων κατέλαβε την Τρίτη θέση στη κατηγορία του ενώ το τμήμα των Projunior έφτασε στον τελικό και κατέκτησε το κύπελλο της αντίστοιχης κατηγορίας.
Οι ακαδημία τους ΑΟΚ συμμετείχε στο τουρνουά με αποστολή 70 ανθρώπων, αθλητών, προπονητών, γονέων. Μαζί βρισκόταν και ο τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών κος Αντώνης Οικονόμου. Ο ΑΟΚ συμμετείχε σε 4 αγωνιστικά τμήματα του τουρνουά:
1) Projunior με προπονητές τους Χανιωτάκη Γεώργιο και Κουρζάκη Βασίλειο
2) Junior με προπονητή τον Κοντάκη Νικόλαο
3) Παμπαίδων με προπονητή τον Τσαγδή Άρη
4) Παίδων επίσης με προπονητή τον Τσαγδή Άρη

Απολαύστε το βίντεο


Ως Koropi Press θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά για την συμμετοχή τους πάνω από όλα, να τονίσουμε ότι η φανέλα του ΑΟΚ είναι πολύ βαριά και κουβαλάει μεγάλη ιστορία. Να ευχηθούμε στην ομάδα χρόνο με το χρόνο να αναπτύσσεται να ανεβαίνει κατηγορίες και να φτάσει εκεί που της αξίζει.


πηγή βίντεο: Μελίνα Χριστοφαρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP