Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Στις 7 το απόγευμα όλοι οι πολίτες του Κορωπίου στο Δημαρχείο για να πούμε μαζικό "ΟΧΙ" στα σκουπίδια!


Σήμερα στις 7 το απόγευμα ο Δήμος Κορωπίου καλεί όλους τους πολίτες σε
συγκέντρωση για το θέμα της απόφασης της Περιφέρειας Αττικής να δημιουργήσει χώρους διαχείρισης απορριμμάτων σε ανενεργά λατομία της πόλης μας. Λοιπόν, ΟΧΙ, τη πηγή οξυγόνου της Αττικής δεν θα την καταστρέψουν. Κάντε τα σκουπίδια ενέργεια σε υπάρχουσες ΧΥΤΑ. Λειτουργεί, μην φοβάστε κύριοι, το κάνουν και στη Σουηδία.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΣΤΙΣ 7 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!!

2 σχόλια:

  1. Κορωπί
    Θέμα: Διαχείριση Σκουπιδιών
    Στον απόηχο της συγκέντρωσης, σχετικά με την ενημέρωση των δημοτών από τον Δήμαρχο για την διαχείριση των σκουπιδιών και συγκεκριμένα για τις προθέσεις της περιφέρειας να δημιουργηθεί χώρος συγκέντρωσης απορριμμάτων στην περιοχή του Δήμου (λατομεία Κυριακού κ.λπ.) μετά λύπης μου διαπίστωσα, ότι παρά την σεβαστή πρωτοβουλία του Δημάρχου να ενημερώσει από κοντά τους πολίτες του τόπου για τις εξελίξεις στο θέμα αυτό, εκδηλώθηκαν ανάρμοστες συμπεριφορές από μέρος πολιτών που αν μη τι άλλο, ήθελαν να εκφράσουν έντονη πολιτική δυσαρέσκεια σε κάποιους πολιτικούς, που παραβρέθηκαν με πρόσκληση από τον δήμαρχο στην εν λόγω συγκέντρωση, παρά να ενημερωθούν.
    Ένα θέμα που απασχολεί άμεσα και ίσα όλη τη κοινωνία του Κορωπίου, κάποιοι κατάφεραν να επιτύχουν αφενός την δυσαρέσκεια των υπολοίπων συμπολιτών τους, αλλά και αυτήν των εκπροσώπων της πολιτείας που ανεξάρτητα της ιδεολογικής τους θέσης παρέστησαν να ενημερωθούν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε και να τοποθετηθούν επάνω σε λύσεις που θα μπορούσαν να αμβλύνουν τις όποιες εντυπώσεις αρχικά που έχουν δημιουργηθεί από τις προθέσεις της περιφέρειας ή να αναστείλουν περαιτέρω ενέργειες με σκοπό την μη δημιουργία χώρων συγκέντρωσης σκουπιδιών στο Κορωπί.
    Πριν παραστώ σε αυτή τη συγκέντρωση προσπάθησα να ενημερωθώ σχετικά με το πώς ξένα κράτη διαχειρίζονται το πρόβλημα και κοινοποιώ το παρακάτω link το οποίο ήδη έχω κάνει ανάρτηση στη προσωπική μου σελίδα στο f/b.
    http://www.voria.gr/…/diachirisi-skoupidion-thessaloniki-ka…
    Ίσως η ομάδα επικοινωνίας του Δήμου έπρεπε να ξεκινήσει την ενημέρωση της από αυτή τη παρουσίαση, να καταλάβουν οι πολίτες στην πραγματική διάσταση του το θέμα σκουπίδια. Ίσως αγνοούν ότι τα σκουπίδια δεν είναι μόνο ρύπανση αλλά και οικονομικό όφελος για την περιοχή και όσες χώρες το έχουν επιτύχει, μη θεωρήσει κανείς ότι έχουν λιγότερη περιβαλλοντική ευαισθησία από εμάς. Παραπέμπω σε σχετικό link..
    http://www.protagon.gr/…/i-souidia-eisagei-skoupidia-gia-na…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα φίλε. Δεν θα ασχοληθώ να σου απαντήσω περί ατόμων που όπως λες δήθεν αμαύρωσαν την συγκέντρωση. Αντίθετα θα σου πω, να ενημερωθείς καλύτερα για τις προθέσεις της ΕΔΣΝΑ σχετικά με τα σκουπίδια στο Κορωπί και τι πραγματικά θέλουν.
    Το γραφείο του Δημάρχου είναι πάντα ανοιχτό καθώς και τα Δημοτικά συμβούλια για ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP