Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Η μεγαλύτερη μουσικοχορευτική παράσταση του χορευτικού τμήματος του ΝΠΔΔ "ΣΦΗΤΤΟΣ" έφτασε!


Τα "Σφήττεια 2017" ρίχνουν σε λίγες μέρες την αυλαία ενός ακόμα πολιτιστικού καλοκαιριού στο Κορωπί με εκδηλώσεις αυτή τη φορά και εκτός κέντρου, όπως στον Καρελλά, στην Αγία Μαρίνα ακόμα και στο Κίτσι.



Το καλύτερο λοιπόν, το κράτησαν για το τέλος και μιλάμε για την μεγαλύτερη μουσικοχορευτική παράσταση που όπως και πέρσι έτσι και φέτος το Τμήμα Ελληνικών Χορών του ΝΠΔΔ "Σφηττός" Δήμου Κορωπίου με τη διδασκαλία του Νίκου Λουκά, θα μας ταξιδέψουν με τους χορούς από την Ήπειρο μέχρι τη Θράκη, από τη Μακεδονία μέχρι τον Πόντο και άλλους παραδοσιακούς χορούς από την Ελληνική επικράτεια.
Η εκδήλωση αυτή θα γίνει στο Θέατρο Δεξαμενής, τη Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00.
Τίτλος: ...κι ο χορός καλά κρατεί!!!
Κλείνοντας είναι άξιο να τονίσουμε ότι τα τελευταία χρόνια η προσέλευση του κόσμου στο Τμήμα Ελληνικών Χορών του Δήμου Κορωπίου είναι πολύ μεγάλη και κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες αυξάνονται υπό τις χορευτικές οδηγίες του Νίκου Λουκά.
Αξίζει να θαυμάσει κανείς την εκδήλωση αυτή που θα ταξιδέψει όλους μας σε κάθε γωνία της Ελλάδος θυμίζοντάς μας τις ρίζες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP