Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Προχωράει την ανάπλαση του παραλιακού μετώπου του Αγίου Δημητρίου ο Δήμος Κρωπίας.(ΕΓΓΡΑΦΟ)


Έναρξη του συγκεκριμένου έργου είχαμε ακούσει σε θεωρητικό επίπεδο στο Δήμο Κρωπίας. Όχι ότι ήταν κρυφό στο εσωτερικό του Δήμου αλλά δεν ήταν ακόμα έτοιμο ώστε να βγει προκήρυξη.

Τώρα όμως αυτό γίνεται πραγματικότητα. Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου μαζί με τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Κιούση ασχολούνταν, πέρα των υπολοίπων πολύ σημαντικών θεμάτων της πόλης μας, με την ανάπλαση του παραθαλάσσιου μετώπου του Αγίου Δημητρίου. Πρόκειται να ένα έργο καλά μελετημένο που στόχο έχει την αξιοποίηση τμήματος του παραθαλάσσιου μετώπου του Αγίου Δημητρίου ως ένας χώρος αναψυχής και περιπάτου για όλους τους δημότες και τους λουόμενους.
Ο Δήμαρχος κ. Κιούσης στην προκήρυξη ορίζει ότι με την υπογραφή με τον ανάδοχο που θα αναλάβει το έργο, μέσω του διαγωνισμού ο μέγιστος χρόνος κατασκευής όλου του έργου καθορίζεται ο χρόνος των 6 (έξι) μηνών από την επόμενη της υπογραφής.

Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη του έργου πατώντας εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP