Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Ξανά, νέα πιάτσα ΤΑΧΙ στο Κορωπί.(ΦΩΤΟ)


Μικροί και μεγάλοι θυμόμαστε όλοι την κεντρική πιάτσα ταξί στο Κορωπί που ακόμα και σήμερα
δίνουμε ραντεβού αναφερόμενοι σε πιάτσα ταξι που δεν υπάρχει πλέον. Δεν υπήρχε βέβαια, διότι εδώ και μερικές μέρες δημιουργήθηκε μετά από προτροπή των οδηγών ταξί της πόλης μας σε συνεργασία με τον Δήμο, νέα πιάτσα ταξί στη πλατεία του Αγάλματος και συγκεκριμένα στην οδό Νικ. Κώνστα όπως βλέπετε και στον παραπάνω χάρτη. Θετική εξέλιξη αυτή και για τους πολίτες αλλά και για τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί.
Μία πρόταση που έχει να κάνει το Koropi Press γι αυτήν την σημαντική κίνηση, είναι να τοποθετηθεί μία πινακίδα που να αναφέρει τις τιμές που θα πληρώνει κάθε πολίτης σε συχνούς προορισμούς, όπως πχ Κορωπί (κέντρο)-Προαστιακός ή Κορωπί- Παιανία, ή ακόμα και Κορωπί- Σύνταγμα όπως γίνεται σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδος προς πληροφόρηση και εξυπηρέτηση των πελατών.

Σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες και το τηλέφωνο όπως αναφέρονται στον λογαριασμό του taxi Κορωπίου στο facebook.1 σχόλιο:

  1. Ή πιάτσα θα μειώσει τις θέσεις στάθμευσης κοντά στο κέντρο της πόλης για τα ΙΧ και ενώ ήδη ήταν δύσκολα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP