Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ο "Γίγαντας" Ντούνης με το ξίφος του έκανε και πάλι υπερήφανο το Κορωπί. Αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Πίζα.(ΦΩΤΟ)


Μας έκανε όλους υπερήφανους! Ανέβασε την Ελλάδα στο δεύτερο σκαλί του βάθρου μαζί με την υπόλοιπη Εθνική ομάδα κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Βασίλης Ντούνης ένας νέος της πόλης μας, του Κορωπίου μας, συμμετείχε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη σπάθη με αμαξίδιο που διεξήχθη στην Πίζα της Ιταλίας. Κατάφεραν μαζί με τον Γεράσιμο Πυλαρινό και τον Πάνο Τριανταφύλλου να αγωνιστούν στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με την διοργανώτρια χώρα Ιταλία και να κατακτήσουν το Αργυρό μετάλλιο, μία πολύ μεγάλη διάκριση για την Εθνική μας ομάδα.

Το "Koropi Press- Τα Νέα του Κορωπίου" συγχαίρει τον Βασίλη Ντούνη και τα υπόλοιπα μέλη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Εθνικής Ελλάδος και ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια θέληση και δύναμη με υγεία και να κατακτήσει το Χρυσό μετάλλιο στην επόμενη Παραολυμπιάδα!

Συχγαρητήρια Βασίλη!!! Μας έκανες υπερήφανους!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP