Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

Ξεκινάει αύριο η έκθεση Food Expo με πρωταγωνιστή τα Μεσόγεια. Μάθετε τη θέση του Κορωπίου αλλά και τους παραγωγούς.(ΦΩΤΟ)


Η Food Expo 2018 ανοίγει αύριο τις πόρτες τις στο METROPOLITAN EXPO στον εκθεσιακό χώρο του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Αποτελεί την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και
ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη. Θα βρίσκονται περίπου 1200 εκθέτες και αναμένονται παραπάνω από 50.000 επισκέπτες.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το Δελτίο Τύπου του Δήμου Κρωπίας που αναφέρει όλες τις λεπτομέριες και τους χώρους παρουσίασης των τοπικών προιόντων.
Οπως επίσης, στο τέλος της σελίδας μπορείτε να δείτε κάτι που σας αφορά πάρα πολύ όλους τους επαγγελματίες.

Δελτίο Τύπου Δήμου Κρωπίας

O ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ
FOOD EXPO 2018, ΣΤΟ ΜETROPOLITAN EXPO ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ «ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» 10-12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για προώθηση της τοπικής αναπτυξιακής διαδικασίας αλλά και άρθρωσης τουριστικής πολιτικής εντάσσεται η πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη δεύτερη συμμετοχή του Δήμου Κρωπίας στην καταξιωμένη και μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στην Νοτιανατολική Ευρώπη με την επωνυμία «FOOD EXPO 2018» (10-12 Μαρτίου 2018).
Στην πρόσκληση του Δήμου Κρωπίας μέσω των τοπικών παραγωγικών συλλογικών φορέων ανταποκρίθηκαν 11 επιχειρήσεις με εξαγωγική δραστηριότητα και δυνατότητα, με προϊόντα, το μέλι, το κρασί, τις βρώσιμες ελιές και το ελαιόλαδο.
Σε πρόσφατη σύσκεψη των εκπροσώπων των επιχειρήσεων του Κορωπίου που συμμετέχουν με τον υπεύθυνο εκπρόσωπο της διοργανώτριας εταιρείας «Forum Α.Ε». κ.Γιάννη Μαργέλη και τον Δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτριο Κιούση, καθορίστηκαν οι θέσεις στο Δημοτικό εκθετήριο ύστερα από κλήρωση -και συνεννοήσεις- των παραγωγών μεταξύ τους που διεξήχθη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗΣ
Σε κοινή επίσης σύσκεψη των Δημάρχων των Μεσογείων, Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδας, Κρωπίας, Μαρκοπούλου, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής αποφασίστηκε η δημιουργία ιδιαίτερου σήματος αναγνώρισης της γεωγραφικής-παραγωγικής δυναμικής των Δήμων των Μεσογείων που θα πρωτοεμφανιστεί στην FOOD EXPO 2018.
Αυτή η εξέλιξη σε συνδυασμό με τις θέσεις των Δημοτικών Εκθεσιακών χώρων - σε διάταξη μαζί με τους άλλους Μεσογείτικους Δήμους σε κεντρικό σημείο- η επιμέλεια της δημιουργίας των κατασκευών, ο εξοπλισμός τους από την εταιρεία που διοργανώνει την έκθεση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της Μεσογείτικης γης που προβάλλουν οι επιχειρήσεις του Δήμου Κρωπίας και των άλλων Δήμων των Μεσογείων δημιουργούν μια εικόνα ελκυστική, αξιόπιστη και σοβαρή για την επίτευξη των στόχων τόσο των Μεσογείτικων Δήμων όσο και των επιχειρηματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών των Μεσογείων που συμμετέχουν.
Στη διεθνή έκθεση στο Δημοτικό Εκθετήριο Κρωπίας (Θέση Ηall 1, E 46,47,48 & D56,58,60 και μπροστά από την Wine Tasting Area -Oenotelia ) συμμετέχουν οι :
: Αγροτικός Oινοποιητικός Συνεταιρισμός Κορωπίου Α.Σ.Κ (οίνοι), Κτήμα Αναγνώστου (οίνοι), Κτήμα Βασιλείου(οίνοι), Κτήμα Δάβαρη (οίνοι), Νικολού Οινοποιήσεις (οίνοι), Σταματίου (οίνοι), Μαρία Χελιώτη «Πέλκιζα» (οίνοι), Δήμας –Μαράκης & ΣΙΑ ΕΕ «ΕΝΕΡΓΑΙΑ»,(Ελαιόλαδο), IDEAL Οlives (βρώσιμες ελιές) ,Mανώλης Κωστάκης & ΣΙΑ «Χρυσή Μέλισσα»(Μέλι), «Μelicci», A. Αυγερινός(Μέλι).
**Στη φωτογραφία διακρίνονται (απο αριστερά προς τα δεξιά)οι : κ.Μ.Κωστάκης ("Χρυσή Μέλισσα"), κ.Γιάννης Σταματίου (Σταματίου οίνοι), καΧίμου, εκπρόσωπος της ΙDEAL OLIVES,ο Δημήτρης Κιούσης, Δήμαρχος Κρωπίας, καΜαρία Χελιώτη ("Πέλκιζα" οίνοι), κ.Αντώνης Δάβαρης (Κτήμα Δάβαρη), κ. Γεώργιος Δήμας (Δήμας-Μαράκης, ENEΡΓΑΙΑ, ελαιόλαδο)


ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
H SERVICE TEXNIKI "R" αποτελεί τον προσωπικό σύμβουλο κάθε επιχείρησης των Μεσογείων με έδρα το Κορωπί, όσον αφορά Ταμειακά Συστήματα, Ασύρματη Παραγγελιοληψία, Ταμειακές Μηχανές, Ηλεκτρονικοί ζυγοί, Αναλώσιμα (Χαρτί για κάθε είδος ταμειακής μηχανής, εκτυπωτες) και όλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Πολύ σημαντική για κάθε επαγγελματία, η άμεση εξυπηρέτηση στην επιχείρησή σας. Εξουσιοδοτημένο κατάστημα. 
Τηλέφωνο: 6973960972 - Ρώμας Νικόλαος . Διεύθυνση: Βασιλέως Κωνσταντίνου 305, Κορωπί (έναντι Σούπερ Μάρκετ Μetro/ MyMarket (Χονδρικής). 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP