Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Βοήθεια! Καταγγελία για λίμνη που απειλεί την δημόσια υγεία στο Κορωπί.(ΦΩΤΟ)

  

Ζητούν Βοήθεια!!!
Στην οδό Κλ. Θεοδοσίου 26, στην περιοχή δηλαδή μετά το νέο 5ο Δημοτικό Σχολείο και σε σημείο που φτάνει το πολεοδομικό όριο του σχεδίου πόλεως του Κορωπίου έχει δημιουργηθεί μία μεγάλη
λίμνη με νερά σύμφωνα με καταγγελία ενός αναγνώστη του Koropi Press. Στο σημείο αυτό ο δρόμος έχει τέρμα και μετά συνεχίζει χωράφι με φυστικιές. Με μία πρώτη ματιά από την μεγάλη ποσότητα του νερού το χωράφι έχει γίνει βάλτος και τα νερά δεν απορροφούνται από το χώμα. Επίσης, φαίνεται από τον κάθετο δρόμο ότι μεγάλες ποσότητες νερού κυλάνε καθημερινά και συνεχώς προς αυτό το σημείο όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες που ακολουθούν. Περιγράφοντας το τι μπορεί να δει μέσα σε αυτή την λίμνη ένας άνθρωπος, επιγραμματικά αναφέρουμε σκουλίκια, ακαθαρσίες, βρωμιές λάσπες και δίπλα ακριβώς υπάρχει μεγάλη πολυκατοικία που διαμένουν τουλάχιστον 15 οικογένειες. Η λίμνη αυτή αποτελεί με λίγα λόγια πρόβλημα υγιεινής. Φυσικά είναι εμφανές ότι τα νερά αυτά καταλήγουν εκεί όπως αναφέρει και η καταγγελία από άλλα σπίτια της περιοχής. Όμως υπάρχει και ένα ιδιαίτερο πρόβλημα εκεί. Σύμφωνα με πολιτικούς μηχανικούς που επικοινώνησε το Koropi-Press στην περιοχή αυτή πριν πολλά χρόνια πέρναγε ρέμα στο οποίο κατέληγαν όλα τα νερά της περιοχής. Πλέον ρέματα δεν υπάρχουν γιατί έχουν καλυφθεί από πολυκατοικίες με σκοπό τα νερά να εγκλωβίζονται στους δρόμους. Παρόλα αυτά δεν μπορούμε να βλέπουμε τέτοιες λίμνες-βάλτους μέσα στο Κορωπί και να κλείνουμε τα μάτια μας. Είναι θέμα που αφορά όλη την περιοχή εκεί και όχι μόνο την πολυκατοικία. Τέλος, για όσους δεν γνωρίζουν η περιοχή σε αυτό το ύψος εκατέρωθεν την κεντρικής λεωφόρου Βασ. Κων/νου ονομάζεται "Λούτσα" διότι ο υπόγειος ορίζοντας είναι καλυμμένος με πάρα πολύ νερό γι αυτό και η ύπαρξη ρεμάτων παλαιότερα.
Σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες αποκλειστικά και μόνο στο Koropi-Press.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP