Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Η θέα από το εκκλησάκι του Άγιου Θωμά στο Παλάτι. (Εντυπωσιακές Φωτο)


Αποτελεί "πνεύμονα" στην καρδιά της πόλης του Κορωπίου! Είναι στον υψηλότερο λόφο προσβάσιμο με αυτοκίνητο. Μιλάμε φυσικά για το εκκλησάκι του Αγίου Θωμά στην περιοχή Παλάτι στο Κορωπί.
Παραμονή απόγευμα της Κυριακής του Θωμά το Koropi Press επισκέφθηκε το εκκλησάκι και σας περιγράφει τα θετικά και αρνητικά.
Ξεκινώντας από τα θετικά, μπορεί κανείς να δει πλέον πολλά ξύλινα παγκάκια και τραπεζάκια πικ νικ για όποιον αναζητήσει χαλαρή και ήρεμη ατμόσφαιρα για να απολαύσει ένα γεύμα του στην φύση με απίστευτη θέα. Επίσης, θετικό το πανέμορφο εκκλησάκι, στολίδι της περιοχής.

Αρνητικά, το εκκλησάκι δεν έχει ρεύμα, γίνεται συχνά στόχος διαρρηκτών που πλέον δεν κλειδώνει καθώς το λουκέτο και η κλειδαριά είναι μονίμως σπασμένες. Το βράδυ η περιοχή είναι έρημη και συχνά σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων χτυπάει η καμπάνα 3 και 4 η ώρα τα ξημερώματα χωρίς να ξέρει κανείς τι συμβαίνει εκεί.
Σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες από την υπέροχη Θέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP