Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ στα παιδιά και τα σπίτια σας! Πρόσφατο περιστατικό με του Κορωπίου στη Φθιώτιδα.


Μετά την χθεσινή έκταση που πήρε το θέμα με την καταγγελία για περίεργο περιστατικό με άνδρα να προσεγγίζει μικρά παιδιά γνωρίζοντας όλα τους τα στοιχεία, μας ήρθε ένα mail το βράδυ που μας σόκαρε.
Ακριβώς το ίδιο περιστατικό με ίδιο αυτοκίνητο όπως γίνεται από την περιγραφή. Στην περίπτωση αυτή είδαν τις πινακίδες και έδωσαν κατάθεση στην αστυνομία. Στην περιοχή που έγινε ονομάζεται Γλύφα Φθιώτιδος και άμεσα προς τιμήν τους έσπευσαν να μας ενημερώσουν. Προσοχή στα παιδάκια και στα σπίτια. Ενδέχεται να στοχοποιούν σπίτια με την πολύ έρευνα. Σας παραθέτουμε το χθεσινό δημοσίευμα όπως μας το απέστειλαν από το glyfa.blogspot.gr.

"ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ύποπτες κινήσεις!
Πριν 2 περίπου εβδομάδες κι ενώ τα παιδάκια παίζουν στην αυλή,
σταματάει ένα αυτοκίνητο έξω ακριβώς από την πόρτα μας και ένας κύριος αρχίζει να κάνει ερωτήσεις για το μεγαλύτερο παιδί(ηλικίας νηπιαγωγείου) και ότι έχει κερδίσει κάποιον διαγωνισμό και ότι θα του έρθουν κάποια δωρεάν βιβλία και προσπαθεί να επιβεβαιώσει την ταυτότητα του παιδιού.

Στο σπίτι βρισκόμασταν όλοι και όταν ξεκίνησα να κάνω ερωτήσεις κι εγώ που βρήκε τα στοιχεία μας και από που είναι και κάνει τέτοιες ερωτήσεις,
ο κύριος ισχυρίστηκε ότι είναι δάσκαλος και ότι το παιδί 
(και χωρίς αν έχουμε πάρει μέρος σε κανένα διαγωνισμό -στο Ζάππειο και καλά- και που ποτέ δεν έχω καταχωρήσει τα στοιχεία του σε κάτι αντίστοιχο)
κέρδισε κάποια βιβλία που θα του έρθουν με το ταχυδρομείο.

Όσο ήρθαν τα βιβλία σε σας,ήρθαν και σε μας.

Το παράξενο είναι ότι το αυτοκίνητο και ο κύριος,είναι καταχωρημένα σε πραγματικά στοιχεία τα οποία φυσικά και γνωρίζουμε.

Αλλά σήμερα έμαθα ότι το ίδιο ακριβώς σκηνικό 
συνέβη και σε οικογένεια στην Αθήνα.

Οι υποψίες μας πέρα από την ασφάλεια των παιδιών ,
πηγαίνουν και στην στοχοποίηση των κατοικιών με σκοπό τις κλοπές.

Θα παρακαλούσα την προσοχή σας τόσο στα παιδιά σας αλλά και στα σπίτια σας.

Να κάνετε ερωτήσεις σχετικά με την ταυτότητα του ανθρώπου που θέλει να μάθει περισσότερα και να μην απαντάτε με ευκολία στις ερωτήσεις αγνώστων αλλά και να σημειώνετε οποιοδήποτε αριθμό πινακίδας σας ξενίζει και σας φαίνεται ύποπτος ο κάτοχος του.

Τα κρούσματα της κλοπής παιδιών 
 είναι σε έξαρση 
και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί.

Μπορεί να είναι ένα μικρό χωριό αλλά η εγκληματικότητα δεν ξεχωρίζει πόλεις και χωριά.

Προσοχή μεγάλη 
στα παιδιά μας και την ασφάλεια τους !!!

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΣΕ ΄ΜΑΣ ΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ .....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΠΟΤΕ....ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP