Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Καθαρισμούς σε παραλίες, πλατείες και κοινόχρηστους χώρους από τον Δήμο Κρωπίας.(ΦΩΤΟ)


Σε διαδικασίες καθαρισμού και κλαδεμάτων προχώρησε ο Δήμος Κρωπίας μέσω της
Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος σε παραλίες, πλατείες, χώρους πρασίνου και άλλους δημόσιους χώρους. Διαβάστε παρακάτω το δελτίο τύπου από τον Δήμο Κρωπίας και δείτε τις φωτογραφίες.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΩΝ & ΚΛΑΔΕΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ & ΑΛΛΕΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ  ΧΩΡΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
Συντονισμένες  επιχειρήσεις καθαρισμών, αποψιλώσεων και κλαδεμάτων σε παραλιακές περιοχές, πλατείες και άλλους κοινόχρηστους και δημοτικούς χώρους ξεκίνησαν από το τρίτο δεκαήμερο του Μαΐου 2018 και συνεχίζονται εντός του Ιουνίου 2018 από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Τμήμα Πρασίνου Δήμου Κρωπίας. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, Γεώργιος Γκίκας, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Λέκκας και στελέχη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος εποπτεύουν τις, μεγάλης κλίμακας, επιχειρήσεις καθαρισμών και κλαδεμάτων προσπαθώντας να καλύψουν δυσλειτουργίες των υπηρεσιών τους από την έλλειψη  προσωπικού στους τομείς τους στο Δήμο Κρωπίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους 50 εργάτες Καθαριότητας και  Ύδρευσης που ήταν στο πρόγραμμα των προσλήψεων τακτικού προσωπικού έχουν εμφανιστεί με τους λεγόμενους προσωρινούς πίνακες πρόσληψης  μόλις 17 (!).
Οι περιοχές που έχουν ήδη καθαριστεί είναι, η παραλία του Αγίου Δημητρίου και ο περιβάλλοντας χώρος, η Πλ. Δεξαμενής, το Δημοτικό Στάδιο Γ. Σ Παπασιδέρη, πλατείες κ.α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP