Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Δράσεις δασοπροστασίας από τον Δήμο Κρωπίας. Τοποθέτηση νέας δεξαμενής νερού.(ΦΩΤΟ)


Σε δράσεις δασοπυροπροστασίας προχωρά σε καθημερινή σχεδόν βάση ο Δήμος Κρωπίας
προσπαθώντας με κάθε τρόπο να ανανεώσει τον εξοπλισμό.
Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω ξεκίνησε αποψίλωση δασοπροστασίας σε δρόμους που βρίσκονται δίπλα σε αγροτικές εκτάσεις και θα συνεχιστούν για οποιοδήποτε σημείο πρέπει να πραγματοποιηθεί.
Επίσης, υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου κ. Θοδωρή Γρίβα, τοποθετήθηκε νέα δεξαμενή νερού υψηλών προδιαγραφών, σε αντικατάσταση πλαστικής με βλάβη, στο δρόμο προς το ημιορεινό συγκρότημα "Παλάτι- Άγιος Νικόλαος".

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου παρακάτω:



ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ  & ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΝΕΑ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΝΕΡΟΥ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Ξεκίνησαν από σήμερα, 12 Ιουνίου 2018  οργανωμένες  επιχειρήσεις αποψιλώσεων δασοπροστασίας στο πλαίσιο των αποφάσεων του 1ου Σ.Τ.Ο από το Δήμο Κρωπίας. Θα συνεχιστούν σε άλλους κοινόχρηστους δημοτικής αρμοδιότητας δρόμους που γειτνιάζουν με αγροτικές και δασικές εκτάσεις και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την επικράτεια του Δήμου.
Οι αποψιλώσεις σε βασικές δασικές περιμετρικές ζώνες του Υμηττού, ευθύνης Δήμου Κρωπίας έχουν προχωρήσει  από συνεργεία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ) υπό την εποπτεία και συνεργασία της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Κρωπίας και του αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας Θοδωρή Γρίβα μέλους της Ε.Ε του Συνδέσμου και συνεχίζονται. Τέλος, τοποθετήθηκε από τον ΣΠΑΥ και την Πολιτική Προστασία Δήμου Κρωπίας και η νέα, υψηλών προδιαγραφών, δεξαμενή νερού  σε αντικατάσταση πλαστικής με βλάβη στο δρόμο προς το ημι-ορεινό συγκρότημα «Παλάτι-Άγιος Νικόλαος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP