Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο Κορωπί για την ημέρα περιβάλλοντος. Διαβάστε που βρέθηκε.(ΦΩΤΟ)


Στο Κορωπί βρέθηκε χθες ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος
κ.κ. Ιερώνυμος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος. Επισκέφθηκε το Οικολογικό κέντρο Προσχολικής Αγωγής "Ξεκίνημα" όπου τον υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ.κ. Νικόλαος, ο Δήμαρχος Κορωπίου, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Κορωπίου, Βουλευτές, ο Αντιπεριφερειάρχης, εκπρόσωποι της Αστυνομίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Κορωπίου, υπεύθυνοι του Παιδικού Σταθμού και παιδιά.
Ο Μακαριώτατος είδε πως μεγαλώνουν τα μικρά παιδιά μέσα στη φύση, στους κήπους και αξίζει να σημειωθεί ότι γονείς και εκπαιδευτικοί του κέντρου περισυνέλεξαν διάφορα προϊόντα και ήδη πρώτης ανάγκης τα οποία προσέφεραν στην Φλανθρωπική εταιρεία της Αρχιεπισκοπής "Αποστολή" για να δωθούν σε όσους έχουν ανάγκη.
Ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε σε αντίστοιχες δράσεις της Αρχιεπισκοπής όπως οι κατασκηνώσεις στην Αυλώνα όπου φιλοξενούν νέους και νέες όπως επίσης και δράσεις που συμμετέχουν πολλοί εθελοντές.

Δείτε παρακάτω το φωτογραφικό υλικό όπως δημοσιεύθηκε από τον Χρήστο Μπόνη για το romfea.gr.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP