Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018

Δήμαρχος Δ. Κιούσης: Μίλησε για όλα σε τηλεοπτική εκπομπή. Αποχέτευση, σχολεία, κυκλοφοριακό, πυρασφάλεια σε πρώτο πλάνο.


Ο Δήμαρχος του Κορωπίου της πόλης μας, κ. Δημήτρης Κιούσης βρέθηκε πριν μερικές ημέρες στον τηλεοπτικό σταθμό "HIGH TV" και στην εκπομπή "Δήμοι σε Δράση" του Γιώργου Βαθιώτη.

Η συνέντευξη που έδωσε ο Δήμαρχος Κορωπίου κ. Κιούσης είναι πολύ ενδιαφέρουσα καθώς απάντησε σε πολλά ερωτήματα για τα έργα στο Κορωπί που ενδεχομένως θα ήθελε να κάνει κάθε πολίτης. Έδειξε με φωτογραφίες έργα τα οποία είναι σε εξέλιξη όπως η αποχέτευση και ανέφερε για καθυστερήσεις που υπάρχουν λόγω αρχαιολογίας ή Περιφέρειας. Αναφέρθηκε σε νέες κατασκευές, στην έναρξη διαδικασιών για το κυκλοφοριακό πρόβλημα του Κορωπίου καθώς και για την μονοδρόμηση της Λεωφόρου Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην Πολιτική Προστασία του Δήμου, στο κοινωνικό παντοπωλείο όπως επίσης και στο νέο υπερσύγχρονο σχολικό συγκρότημα του Κιτσίου. Δείτε παρακάτω ολόκληρη την συνέντευξη του Δημάρχου Κορωπίου κ. Δημήτρη Κιούση όπως προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό "HIGH TV".


2 σχόλια:

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP