Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Αυτό είναι το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας που πρόκειται να υλοποιήσει ο Δήμος στο Κορωπί.(ΒΙΝΤΕΟ)


Με αφορμή την έγκριση για τον διαγωνισμό την "Μελέτη του σχεδίου βιώσιμης αστικής
κινητικότητας του Δήμου Κρωπίας", σας παρουσιάζουμε τι είναι αυτό το σχέδιο που θέλει να μελετήσει ο Δήμος για το Κορωπί και να υπολοιήσει αλλάζοντας ουσιαστικά πολλά πράγματα στην πόλη για καλό του πολίτη, για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στο Κορωπί και την αύξηση της χρήσης ΜΜΜ και άλλων μη μηχανοκίνητων μέσων και φυσικά τους χώρους κίνησης των πεζών.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τι είναι το Σ.Β.Α.Κ. όπως λέγεται το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, όπως επίσης να δείτε βίντεο που παρουσιάζουν τι υλοποιεί το σχέδιο αυτό.

Για να διαβάσετε τι είναι το Σ.Β.Α.Κ. και να δείτε ποιες άλλες πόλεις στην Ελλάδα χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο σχέδιο ως μέλη του δικτύου ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!!!

Έδω μπορείτε να δείτε κάποια από τα βίντεο που παρουσιάζουν τι έχει υπολοιπηθεί με βάση το Σ.Β.Α.Κ. σε άλλες πόλεις στο εξωτερικό όπως επίσης και βίντεο που με πολύ έξυπνο τρόπο παρουσιάζει τα θετικά του σχεδίου αυτού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP