Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Πλήθος κόσμου γλέντησε στο Κορωπί την Πρωτομαγιά.(ΦΩΤΟ)

 

 Με πολύ μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου γιορτάστηκε η Πρωτομαγιά στο Κορωπί.
Σε ένα γλέντι που ακούστηκαν τραγούδια από όλη την Ελλάδα και με τη συμμετοχή των τοπικών παραδοσιακών συλλόγων του Κορωπίου, με πολύ χορό και διασκέδαση.
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε το δελτίο τύπου του Δήμου Κρωπίας για την εκδήλωση και να δείτε τις φωτογραφίες.


ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ

Πλήθος πολιτών κατέκλυσε το χώρο του Δημοτικού Σταδίου « Γ. Σ. Παπασιδέρη»

Με τη συμμετοχή 1800 και πλέον πολιτών, εορτάστηκε η Πρωτομαγιά στο Δήμο Κρωπίας σε μια διοργάνωση -έκπληξη του Δήμου Κρωπίας –ΝΠΔΔ Σφηττός που υποστήριξαν, οι εθνοτοπικοί σύλλογοι Κορωπίου,  Ηπειρωτών, Ποντίων, Θρακιωτών και Κρητών.
Το συγκρότημα «Χοροσταλίδες» υποστήριξε με πλούσιο ρεπερτόριο παραδοσιακής-λαϊκής μουσικής, τη μεγάλη αυτή πρωτομαγιάτικη εορτή. Ιδιαίτερη εντύπωση,  προκάλεσε τόσο το Κρητικό συγκρότημα (φιλική συμμετοχή) από τους Γιώργο, Γιάννη και Μαρία Βλάσση, Μιχάλη Ρουσσάκη και Πέτρο Κόη όσο και το χορευτικό παιδικό σύνολο του ΝΠΔΔ Σφηττός υπό την καθοδήγηση του δασκάλου χορού Λουκά Νικολάου. Την εκδήλωση προλόγισε, η Ελένη Παυλίδου εκ μέρους των εθνοτοπικών συλλόγων Κορωπίου και ζήτησε από την Δημοτική Αρχή, η συγκεκριμένη εκδήλωση να γίνει θεσμός για την πόλη γιατί  προάγει την παράδοση και τον πολιτισμό.
Ο Δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτριος Κιούσης στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε τους προέδρους των συλλόγων,  Ηπειρωτών, Τσόγκα Φώτιο, Θρακιωτών  Διαμαντίδη Σταύρο, Κρητών, Βλάση Ιωάννη και Ποντίων, Παυλίδου Ελένη για την ανταπόκρισή τους και την εθελοντική προσφορά των μελών των συλλόγων τους καθώς και τους εργαζομένους του Δήμου.
Από πλευράς Δήμου συμμετείχαν, εκτός του Δημάρχου Κρωπίας, ο πρόεδρος του Δ.Σ Κρωπίας, Νικόλαος Γιαννάκος, οι αντιδήμαρχοι, Ανδρέας Ντούνης, Θοδωρής Γρίβας, Εμμανουήλ Γρινιεζάκης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Σφηττός Αντώνης Κορωνιάς η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Δήμητρα Μιχαιρίνα, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Αθηνά Κιούση, ο π.πρόεδρος του Δ.Σ Κρωπίας, , δημοτικός σύμβουλος, Θεοφάνης Μιχαιρίνας, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σταμάτης Ντούνης, Κώστας Κιούσης, Δημήτρη Πιέτρη, Αγγελική Μαρκαντώνη.






 Μπορείτε να δείτε μεγαλύτερες τις φωτογραφίες πατώντας "κλικ" πάνω σε αυτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP