Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Αποκλειστική συνέντευξη του Ανδρέα Γλαβά, υποψήφιου Προέδρου Νέας Δημοκρατίας Ανατολικής Αττικής στο "Koropi Press".


Μήνας εκλογών για την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ο Μαΐος καθώς στις 13 Μαΐου
θα στηθούν κάλπες για την ανάδειξη συμβουλίων Τοπίκων Οργανώσεων, Νομαρχιακών Οργανώσεων όπως επίσης και συνέδρων για το επερχόμενο συνέδριο της κεντροδεξιάς παράταξης.
Στην περιφέρειά μας, στην Ανατολική Αττική έχει θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ο Ανδρέας Γλαβάς.

Ο Ανδρέας Γλαβάς κατοικεί στην Αρτέμιδα, είναι δημοσιογράφος και έχει συντελέσει στην έκδοση του περιοδικού "Τόλμη" από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών τα χρόνια του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Είναι νέος άνθρωπος, οικογενειάρχης με φρέσκες ιδέες και θέλει να αλλάξει την παλαιά νοοτροπία και να συμπορευθεί με νέους και παλιούς για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Να τονίσουμε, τέλος, ότι στο Κορωπί στηρίζεται η προσπάθεια του Ανδρέα Γλαβά από την αρχή από νέους ανθρώπους της πόλης μας και φαίνεται ότι η υποψηφιότητά του αποτελεί αξιόλογη επιλογή.
Ακολουθεί η μικρή συνέντευξη που μας έδωσε στο "Koropi Press- Τα Νέα του Κορωπίου".

Koropi Press: Καλησπέρα σας κύριε Γλαβά! Πιστεύετε στην αλλαγή της νοοτροπίας της παράταξης και των μελών που θα συμπορευθείτε την επόμενη μέρα;

Ανδρέας Γλαβάς: Θα σας απαντήσω χρησιμοποιώντας λέξεις από τα λόγια του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς πιστεύω πως είναι ο εμπνευστής για την αλλαγή της νοοτροπίας αυτής. Τα φρέσκα πρόσωπα, οι νέοι άνθρωποι, δεν αποτελούν μία λύση επικοινωνιακού χαρακτήρα για τα τηλεοπτικά πάνελ προκειμένου να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του πολίτη. Είναι ένα από τα φάρμακα που μπορούν να αντιμετωπίσουν την αρρώστια της αμφισβήτησης από την κοινωνία των πολιτικών κομμάτων. Φυσικά όπως έχω πει και έχω γράψει σε δηλώσεις μου, σέβομαι όλα τα στελέχη, αναγνωρίζω την προσφορά των παλαιών και τις φρέσκιες ιδέες των νεωτέρων και είμαι έτοιμος να δουλέψω, με ήθος και αυταπάρνηση, ενώνοντας τις δυνάμεις μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που ως μόνο νικητή θα έχει τους κατοίκους της Ανατολικής Αττικής, και κατ’ επέκταση την Πατρίδα μας.

Koropi Press: Θεωρείτε ότι είναι εύκολη η πρόκληση για ανασύσταση της φιλελεύθερης νεολαίας; 

Ανδρέας Γλαβάς: Θεωρώ απαραίτητη την ανασύσταση ή ακόμα καλύτερα την επανεκκίνηση της νεολαίας της παράταξής μας. Εδώ και ένα μήνα περίπου που επισκέπτομαι και συνομιλώ με νέους από όλα τα σημεία της Ανατολικής Αττικής επιβεβαιώνεται η θέση μου ότι οι νέοι απ’ τη φύση τους είναι οραματιστές και καινοτόμοι. Ονειρεύονται έναν κόσμο απαλλαγμένο από κάθε είδους πεπαλαιωμένες και αναχρονιστικές απόψεις που τους στενεύουν τα περιθώρια εξέλιξης και προόδου... Έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε το μέλλον, τη νέα γενιά! Έχουμε υποχρέωση να μετατρέψουμε τη σκέψη και το λόγο τους σε πράξη, θέτοντας έτσι τα θεμέλια για ένα γερό και σίγουρο μέλλον..!

Koropi Press: Πιστεύετε ότι μετά τις 13 Μαΐου, η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας θα είναι πιο ενωμένη από ποτέ, που είναι και το στοίχημα έτσι ώστε να κερδιθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές;

Ανδρέας Γλαβάς: Η επόμενη ημέρα των εκλογών θα μας βρει έτοιμους, δυνατούς και ενωμένους. Τα δύο επόμενα χρόνια είναι κρίσιμα καθώς έχουμε μπροστά μας αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις, τόσο σε Εθνικό όσο και σε Αυτοδιοικητικό επίπεδο. Χρειάζεται σκληρή δουλειά, ενότητα και συνεργασία. Η ευθύνη είναι μεγάλη! Το χρέος μας δεν εναπόκειται μόνο στο να αλλάξουμε απλώς την πολιτική κατάσταση της χώρας μας, αλλά να οδηγήσουμε δυνατή και αυτοδύναμη την Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη.

Koropi Press: Σας ευχαριστούμε πολύ κύριε Γλαβά και καλή επιτυχία να έχετε στον αγώνα που δίνετε με υγεία και δύναμη!!!

Ανδρέας Γλαβάς: Εγω σας ευχαριστώ θερμά!

Τέλος να πούμε ότι όσοι θέλουν να συμμετέχουν και να ψηφίσουν στις εκλογές αυτές θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 4 Μαΐου να παραγγείλουν και να πληρώσουν την κάρτα μέλους της Νέας Δημοκρατίας (κόστος: 12 ευρώ για όλο τον χρόνο) μέσω ίντερνετ ή όποιος δεν έχει επαφή με διαδικτυακά μέσα να επικοινωνήσει με κάποιον που γνωρίζει στην Τοπική ή στην Νομαρχιακή Οργάνωση για να τον βοηθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP