Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Ανακαλούμε το σχόλιο σε ερώτηση για την ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής, για αποκατάσταση της αλήθειας.

 

Υπάρχουν περιπτώσεις γίνονται λάθη στις πηγές των θεμάτων που γράφουμε στο
"Koropi Press- Τα Νέα του Κορωπίου'. Είναι πολύ λίγες οι φορές αυτές όπως για παράδειγμα η λανθασμένη δημοσιοποίηση, λόγω μη εγκυρότητας, του ονόματος του παιδιού που έπιασε τον Σταυρό τα Θεοφάνεια στην Αγία Μαρίνα που έπειτα από αυτό ανακαλέσαμε το άρθρο για την αποκατάσταση της αλήθειας όπως μπορείτε όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Χθες, λοιπόν, στην δημοσιοποιήσαμε μία συνέντευξη ενός νέου ανθρώπου που είναι υποψήφιος Πρόεδρος στην Νέα Δημοκρατία Ανατολικής Αττικής.
Μέσα στις ερωτήσεις, σχολιάσαμε, λανθασμένα και με δική μας ευθύνη μία συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Ανατολικής Αττικής.
Το σχόλιο αυτό ήταν λανθασμένο και οι πηγές ανυπόστατες. Λόγω αυτού και όταν μας έγινε γνωστό το λάθος, ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΤΟΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΑΜΕ το συγκεκριμένο σχόλιο.
Συμπερασματικά, ανακαλέσαμε από την πρώτη στιγμή και γενικώς για την αποκατάσταση της αλήθειας ανακαλούμε το συγκεκριμένο σχόλιο αλλά και οτιδήποτε γράφουμε που η πηγή του είναι ανυπόστατη.
Πάντοτε αναλαμβάνουμε την ευθύνη των όσων γράφουμε και αυτό κάναμε από την πρώτη στιγμή και τώρα.
Η σχέση που έχουμε χτίσει 4 χρόνια τώρα με τους αναγνώστες μας, με όλους εσάς που μας διαβάζετε καθημερινά είναι ΑΛΗΘΙΝΗ και αν κάνουμε κάποιο λάθος έχετε την δυνατότητα από τα μέσα επικοινωνίας να μας το τονίσετε.

Koropi Press
Τα Νέα του Κορωπίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP