Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

Ο Δήμος Κορωπίου προσκαλεί σε ανοιχτή συγκέντρωση για την σωτηρία του Α.Ο.Κ.

Ο ΑΟ Κορωπί αποτελεί μία από τις ιστορικότερες ομάδες στην Ελλάδα μιας και η ίδρυση του
έγινε το έτος 1903. 115 χρόνια μετά με σημαντικές διακρίσεις η ποδοσφαιρική ομάδα βρίσκεται υπό κατάρευση και αυτό γιατί πλέον δεν τηρεί τις προδιαγραφές ώστε να λάβει, όπως όλα σχεδόν, τα αθλητικά σωματία, κρατική επιχορήγηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Έπειτα από συγκέντρωση που έκανε η νυν διοίκηση του ΑΟΚ αναφορικά με το θέμα της σωτηρίας της ομάδας αλλά και πως θα προχωρήσει στο μέλλον παρουσίας του Δημάρχου κ. Κιούση ο οποίος άκουγε τους ομιλούντες, σήμερα Παρασκευή 25/5 τον λόγο αναλαμβάνει ο ίδιος ο Δήμαρχος που καλεί σε μία μεγάλη συγκέντρωση όλους όσους ενδιαφέρονται για το μέλλον της ομάδας ώστε να γίνει ο ίδιος ο διαμεσολαβητής για να μπρορέσει η ομάδα να φτιάξει διοίκηση και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα του νέου πρωταθλήματος της Β' ΕΠΣΑΝΑ όπου θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά διαβάστε το δελτίο τύπου-κάλεσμα του Δήμου και ενημερωθείτε για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ

ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ Α.Ο.Κ

ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΜΑΙΟΥ 2018, 19:30 ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ

Πρωτοβουλία για τη διοργάνωση δημόσιας ανοιχτής συγκέντρωσης φίλων του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου Α.Ο.Κορωπίου αναλαμβάνει ο Δήμος Κρωπίας με θέμα «Το παρόν και το μέλλον του Α.Ο.Κ». Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και ώρα 19:30 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας.

Η πρωτοβουλία διαμεσολάβησης και υποστήριξης του Δήμου Κρωπίας έχει μοναδικό στόχο την ενότητα όλων όσων αγαπάνε την Ομάδα και αγωνιούν για τις τύχες τηςΔεν εμπλέκεται σε αντιπαραθέσεις και εσωτερικές διαιρέσεις, ούτε παίρνει θέση στα εσωτερικά της Ομάδας.

Στοχεύει να υποβοηθήσει, το διάλογο και την ελεύθερη πρόσβαση στην πληροφόρηση για την κατάσταση στην ομάδα καθώς και στην εξεύρεση λύσεων για το παρόν και το μέλλον της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP