Κυριακή, 27 Μαΐου 2018

Μια αλεπού τα βράδια κόβει βόλτες σε κεντρικό δρόμο του Κορωπίου. Διαβάστε αποκλειστικά.

φώτο: newsbeast.gr
Το Κορωπί είναι η πόλη που πέρα από αδέσποτα ζώα συντροφιάς, έχει αποκτήσει και ζώα που
ανήκουν στην κατηγορία "άγρια ζώα" και αυτό γιατί δεν ζουν στις πόλεις αλλά σε βουνά και δάση. Προχθές λοιπόν, τα ξημερώματα περίπου στις 3:00 μία αλεπού έκανε βόλτες σε πολυσύχναστο δρόμο του Κορωπίου. Είχε κατέβει από το βουνό του Αγίου Θωμά στη περιοχή "Παλάτι" και έκανε βόλτες κατά μήκος της οδού Κολοκοτρώνης. Όταν έβλεπε ανθρώπους ή αυτοκίνητα έστω και ελάχιστα που περνούν τον δρόμο την συγκεκριμένη ώρα, η αλεπού (που μόνο μικρή δεν ήταν αφού μόνο η ουρά της είχε μήκος 50 εκατοστά και ολόκληρη να ήταν περίπου 1,5 μέτρο) ανέβαινε στο δρομάκι προς το βουνό και έπειτα ξανακατέβαινε στον κεντρικό δρόμο. 

1 σχόλιο:

  1. Ε, δεν είναι και τόσο κακό να νοιώθει άνεση το ζωάκι και να κυλοφορεί ελεύθερα. Τι κακό μπορεί να κάνει μιά αλεπού στο δρόμο, ιδίως σε ώρα που δεν κυκλοφορούν πεζοί. Από όσο ξέρω δεν είναι επιθετικό ζώο και φοβάται τους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP