Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ανακοινώθηκαν τα νέα εισητήρια Διαρκείας του Α.Ο.Κορωπίου της σεζόν 2014-2015


Ανακοινώθηκαν χθες οι νέες Κάρτες Διαρκείας του ΑΟΚορωπίου για την σεζόν 2014-2015. Ο πρόεδρος της ομάδας με την πετυχημένη πορεία στο περσινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ καλεί τους φίλους της ομάδας να είναι δίπλα και την νέα χρονιά ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας. Επίσης, αναφέρεται από το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ότι οι νέες μετεγγραφές έχουν δρομολογηθεί και θα ανακοινωθούν
όταν ολοκληρώνεται επίσημα κάθε μία. Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση όπου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά τις αποφάσεις αλλά και το κόστος των νέων Καρτών Διαρκείας.

"Ο Πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης και τα μέλη του Δ.Σ του Α.Ο ΚΟΡΩΠΙ ενημερώνουν τα μέλη και τους φιλάθλους της Πόλης μας ότι είναι στην διάθεση των φιλάθλων οι νέες Κάρτες Διαρκείας του Συλλόγου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 με τιμή 50 ευρώ. Περιμένουμε την ανταπόκρισή σας γιατί η μόνη δύναμη μας είσαστε εσείς ο υπέροχος κόσμος μας που δείχνει πάντα έμπρακτα την αγάπη του για τον Α.Ο.Κ. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να μας κάνει περήφανους και φέτος η ομάδα μας. Επίσης ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας ότι σε συνεργασία και με τον προπονητή της ομάδας μας Γιώργο Παπαϊωάννου ο μεταγραφικός σχεδιασμός βρίσκεται σε καλό δρόμο οι στόχοι έχουν τεθεί και γίνεται προσπάθεια να πραγματοποιηθούν όλοι. Όλες οι μετεγγραφές θα ανακοινωθούν όταν ολοκληρωθούν. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και την συμπαράσταση σας Για όσους ενδιαφέρονται οι Κάρτες Διαρκείας θα διατίθενται απο τα μέλη του Δ.Σ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP