Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Εκπλήξεις ετοιμάζει ο πρόεδρος του ΑΟΚορωπί, Δ. Ορνάκης για τις μεταγραφές και τους στόχους

Με πολύ όρεξη και μεράκι ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κορωπίου, του ΑΟΚ συνεχίζει να προσπαθεί για να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑΝΑ. Όσον αφορά το θέμα των μεταγραφών,
οι ανακοινώσεις των νέων παιχτών θα γίνουν όλες μαζί πριν παρουσιαστούν τυπικά οι παίχτες στον σύλλογο. Μάλιστα γίνεται λόγος για αρκετές μεταγραφές που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τώρα, χωρίς βέβαια να έχουν ανακοινωθεί. Οι στόχοι του προέδρου και του νέου προπονητή για την καινούργια σεζόν είναι, αρχικά η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα και να καταφέρει να πάρει την άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία όπως αρμόζει στην ιστορία της. Το σημαντικότερο στην προσπάθεια αυτή που γίνεται είναι να είναι όλος ο κόσμος του Κορωπίου δίπλα στην ομάδα για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της και να την δούμε να αγωνίζεται πάλι σε μία μεγάλη Εθνική κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP