Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Προσοχή!!! Διακοπή νερού σε περιοχές του Δήμου, από σήμερα το βράδυ μέχρι αύριο το πρωί.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποίησε μέσα από το επίσημο σαιτ ο Δήμος Κρωπίας γνωστοποιεί ότι θα προχωρήσει με διακοπή υδροδότησης από σήμερα Πέμπτη 10/7 και ώρα 20:30 έως αύριο Παρασκευή 11/7 στις 06:00 το πρωί. Διαβάστε την ανακοίνωση και τις περιοχές:

"
ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ
ΠΕΜΠΤΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ , 20:30 ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11, 06:00
Λόγω αναγκαίων εργασιών συντήρησης θα γίνει διακοπή υδροδότησης την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 από τις 20:30 το βράδυ έως Παρασκευή 11 Ιουλίου 06:00 το πρωί, στις οδούς και περιοχές: Οδός Αθ. Αγγελή, Οδός Κύπρου (όλη), Δ. Λάμπρου, Γ. Θεοδώρου (ευρύτερη περιοχή 2ου Δημοτικού Σχολείου), όλη η λεωφόρος Κορωπίου –Μαρκοπούλου (διασταύρωση – φανάρια έως τα σύνορα με Δήμο Μαρκοπούλου - ΔΕΗ), σε περιοχές αριστερά-δεξιά της Λεωφόρου Κορωπίου-Μαρκοπούλου (τμήμα Αγίου Γεωργίου, Ρδόκια, Πόκα, Στρογγύλι, Σταμάλα, Κόντι) καθώς και σε τμήμα της βιομηχανικής ζώνης (Λεωφόρος Κορωπίου - Βάρης αριστερά - δεξιά, έως και υαλουργία Viokef ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP