Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Τουρίστες από φέτος και στο Κορωπί!!!


Πολύ καλά ακούσατε! Σήμερα το πρωί το koropi-press κατέβηκε στο κέντρο του Κορωπίου για να καταγράψει το κλίμα που επικρατεί με τα έργα της αποχέτευσης. Παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε η κίνηση χτύπαγε κόκκινο. Περνώντας από την πλατεία
Οικονόμου είδαμε την παρουσία 2 τουριστών οι οποίοι με καπελάκι, σάκο στην πλάτη, χάρτη και φωτογραφική μηχανή έκαναν την βόλτα τους στους δρόμους της πόλης μας. Για κακή τους τύχη εκεί κοντά ήταν τα σκαπτικά μηχανήματα που τοποθετούσαν τις σωλήνες της αποχέτευσης. Μία φορά πάτησαν τουρίστες Κορωπιώτικο χώμα και μας βρίκαν μέσα στην σκόνη και στον πανικό. Μετά από μία βόλτα που μιλήσαμε με συμπολίτες μας, μας επιβεβαίωσαν ότι είναι τουρίστες και μάλιστα από την Βόρεια Ευρώπη και έχουν σαν ορμητήριό τους κεντρική καφετέρεια όπου μελετάνε τους χάρτες τους. Τώρα τι άλλο θα δούμε εκτός από φορτωτές και τρυπάνια στον δρόμο, θα δείξει. Τους βλεπουμε για παραλία άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP