Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ιερά Αγρυπνία στη Μεταμόρφωση του Σωτήρος Κορωπίου

Όπως κάθε χρόνο ο Ιερός Ναός Αναλήψεως Κυρίου Κορωπίου έχει προγραμματίσει ιερά Αγρυπνία τον αρχαιότερο Ναό της περιοχής, στην Μεταμόρφωση του Σωτήρος με αφορμή την εορτή τις πρώτες μέρες του Αυγούστου. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ιερός Ναός της Μεταμορφώσεως ανοίγει μόνο την ημέρα της εορτής για τον κόσμο κατόπιν απόφασης της αρχαιολογίας.  Με ειδική άδεια λοιπόν την Παρασκευή
1 Αυγούστου θα λειτουργηθεί ο Ναός της Μεταμορφώσεως με ιερά Αγρυπνία η οποία θα ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ και θα τελειώσει λίγο μετά τις 00:30. Για όσους έχουν παρεβρεθεί και τα προηγούμενα χρόνια γνωρίζουν την μυσταγωγία και το κλίμα προσευχής που επικρατεί με μόνα φώτα τα κεριά και τις λαμπάδες. Όσοι δεν έχουν πάει στο παρελθόν είναι εξαιρετική ευκαιρία να παρεβρεθούν σε Αγρυπνία σε έναν Ναό που εκκλησιάζονταν οι προγόνοι μας από τον 10ο αιώνα μέχρι σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP