Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Συμπληρωματικές διευκρινίσεις για την κυκλοφορία στην Βασ. Κων/νου την περίοδο των έργων.


Ο Δήμος Κορωπίου εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία διευκρινίζει ποιοι δρόμοι που τέμνουν την Βασιλέως Κωνσταντίνου την περίοδο των έργων για την αποχέτευση, δηλαδή από 1η έως 31 Αυγούστου, θα είναι ανοιχτοί για τα οχήματα ώστε να μην δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου είναι η εξής:




ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ
ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΒΑΣ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΑΠΟ 1-31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014
Συμπληρωματικά- διευκρινιστικά στοιχεία
Οι κυκλοφοριακές και συγκοινωνιακές ρυθμίσεις που ανακοινώθηκαν για να εκτελεστούν με ομαλό τρόπο τα αναγκαία έργα αποχέτευσης ακαθάρτων στην κεντρική λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου : α)δεν αποκλείουν καθολικά την πρόσβαση των Ι.Χ καθότι αρκετές οδοί που τέμνουν την λεωφόρο θα είναι ανοιχτοί για την σύνδεση της πόλης από τα δυτικά στα ανατολικά και αντίστροφα, β) Ταυτόχρονα, επιτρέπουν την πρόσβαση σε όλα τα καταστήματα και τις δημοτικές και δημόσιες υπηρεσίες καθότι όλα τα πεζοδρόμια, αριστερά και δεξιά, της λεωφόρου θα είναι ελεύθερα για τους πεζούς.
Διευκρινίζεται ότι τα έργα εκτελούνται στο μέσον της λεωφόρου και εκ των ενόντων δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα στην πρόσβαση στις οικίες καθώς και στη λειτουργία καταστημάτων και υπηρεσιών.
Η κοινοπραξία έχει σχεδιάσει την ανάπτυξη στο χώρο των έργων κατάλληλης οδικής σήμανσης καθώς και την εφαρμογή κάθε μέτρου ασφαλείας για τους πεζούς και την κυκλοφορία των Ι.Χ.

Πληροφορίες για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τον τρόπο της εκτέλεσης των έργων στην κεντρική λεωφόρο παρέχονται καθημερινά στα τηλέφωνα: 2106622379 & 2106026272 (Τεχνική Υπηρεσία Τμήμα Έργων-Μελετών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP