Τετάρτη 13 Αυγούστου 2014

Η πρόσκληση για την δημόσια ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής του Κορωπίου

Ανακοινώθηκε από το επίσημο site του Δήμου Κρωπίας η δημόσια πρόσκληση προς όλους τους πολίτες για την δημόσια ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής που θα γίνει στην αίθουσα του Δημαρχείου και έπειτα θα ακολουθήσει το τοπικό έθιμο του Σιν Μελέτης στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου. Σας παραθέτουμε παρακάτω την επίσημη ανακοίνωση:



Δημόσια Oρκωμοσία της Δημοτικής Αρχής Κορωπίου
Κυριακή 31 Αυγούστου 2014, Δημαρχείο Κρωπίας, 18:00

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ



O Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Ν. Κιούσης σας προσκαλεί στη δημόσια ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής, για την περίοδο 1η Σεπτεμβρίου 2014 έως 31 Αυγούστου 2019, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κρωπίας στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου 47, την Κυριακή 31 Αυγούστου και ώρα 18:00.

Στην πρόσκληση αυτή ο Δήμαρχος Κρωπίας επισημαίνει ότι, «η νέα δημοτική περίοδος απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και συμμετοχή όλων μας στον κοινό αγώνα, για τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας στο δήμο, την ολοκλήρωση των βασικών έργων υποδομής, τον προγραμματισμό νέων έργων, την περαιτέρω ανάπτυξη κοινωνικών δομών και πολιτικών και ιδιαίτερα των δημοτικών πολιτικών για την ανάπτυξη και την απασχόληση».
Στη δημόσια συνεδρίαση θα παραστεί ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος ο οποίος και θα τελέσει τη θρησκευτική ορκωμοσία.
Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, ο Δήμαρχος, τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου, οι προσκεκλημένοι και οι δημότες, θα μεταβούν στον ανοιχτό προαύλιο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου, του 1ουΓυμνασίου Κορωπίου, όπου και θα παρακολουθήσουν την αναβίωση του τοπικού εθίμου «ΣΙΝ ΜΕΛΕΤΗΣ», στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Κρωπίας, «ΣΦΗΤΤΕΙΑ 2014». Ώρα έναρξης: 21.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP