Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Μεταγραφικό "Μπαμ" από την Δόξα Κορωπίου

Συνεχίζοντας την δημιουργία μιας ιδιαίτερα αξιόμαχης ομάδας, η Δόξα Κορωπίου ανακοίνωσε 3 ακόμη πολύ καλές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό της.
Την έκπληξη αποτελεί η απόκτηση του
20χρονου σέντερ-φορ Μάνου Ψαράκη (φωτό), από τον Κισσαμικό Χανίων και προηγουμένως τον Α.Ο. Χανίων, ομάδες Γ’ και Β’ εθνικής αντίστοιχα! Πρόκειται για ταλέντο που έρχεται από την Κρήτη στην Αθήνα για σπουδές και γι’ αυτό ο πρόεδρος κ. Λιακούτσης και το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας ευχαρίστησαν τον πρώην πρόεδρο του Α.Ο. Χανιά Κώστα Σγουράκη, για την βοήθεια που προσέφερε στην Δόξα Κορωπίου, προκειμένου να αποκτήσει τον πολύ εξελίξιμο παίκτη.
Ο άλλος 20χρονος παίκτης, με εμπειρίες από ομάδες Γ’ και Δ’ εθνικής που αποκτήθηκε από την Δόξα, είναι ο μέσος Γιώργος Καζαντζής από τον Αστέρα Βάρης!
Επίσης, μεταπήδησε στην Δόξα από το Κορωπί (και παλιότερα την Μαρκό), ο 30χρονος μπακ-χαφ Γιάννης Ντούνης, ο οποίος έχει ακόμη να προσφέρει από την μεγάλη εμπειρία του!
* Οι φίλοι της Δόξας είναι πλέον πολύ ευχαριστημένοι με τις εξελίξεις και στηρίζουν την διοίκηση του Νίκου Λιακούτση, αγοράζοντας (κι ενισχύοντας την ομάδα οικονομικά) τα διαρκείας του συλλόγου, που τιμώνται 40 ευρώ το καθένα.
* Οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας της Δόξας Κορωπίου:
Κυριακή 24/8: Δόξα Κορωπίου – Αστέρας Βάρης (ώρα 6 μ.μ.)
Πέμπτη 28/8: Δόξα Κορωπίου – Νικολακάκης (ώρα 6 μ.μ.)
Σάββατο 30/8: Δόξα Κορωπίου – Ολυμπιακός Λαυρίου (ώρα 6.30’ μ.μ.)
Τετάρτη 3/9: Δόξα Κορωπίου – Α.Ο. Πεύκης (ώρα 6.30 μ.μ.)
Σάββατο 6/9: Δόξα Κορωπίου – Μαρκό (ώρα 6.30’ μ.μ.)

πηγή: www.abola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP