Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Όλες οι εξελίξεις και τα νέα για ΑΟΚ και Δόξα Κορωπίου

Α. Ο. Κορωπί:
Άρχισε την Δευτέρα 4/8 την προετοιμασία του και το Κορωπί, στο γήπεδο Παπασιδέρη. Με προπονητή τονΓιώργο Παπαϊωάννου και βοηθό του και προπονητή της ομάδας νέων τον Σωτήρη Παπαδημόπουλο, που πλαισιώθηκαν από τον
γνωστό γυμναστή Βασίλη Σέγκο και τον προπονητή τερματοφυλάκωνΒησσαρίωνα Φαλούτσο.

Ο πρόεδρος Δημήτρης Ορνάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του  Α.Ο.Κ. καλωσόρισαν το προπονητικό τημ και του νέους ποδοσφαιριστές στην οικογένεια του Α.Ο. Κορωπίου και ευχήθηκαν σε όλους -παλαιούς και νέους- καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία, δηλώνοντας ότι θα βρίσκονται πάντα δίπλα τους για να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα δημιουργηθεί.

Από το περυσινό ρόστερ θα λείψουν 5-6 παίκτες που παραχωρήθηκαν ή απεχώρησαν από την ομάδα. Πάντως, ένας κορμός 6-7 βασικών ποδοσφαιριστὠν της περασμένης αγωνιστικής περιόδου παρέμεινε και θα αποτελέσει μαζί με τους νεοαποκτηθέντες, την νέα δύναμη κρούσης του Κορωπίου στην προσπάθεια για νέες διακρίσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχουν αποκτηθεί τουλάχιστον 5 παίκτες από την Δόξα Κορωπίου (οι Μαρινάκης, Πάντου, Σκαβάρας, Μάζης, Λυμπερόπουλος), ο κεντρικός αμυντικός Θοδωρής Σότα που αγωνίσθηκε πέρυσι στην Μαρκό (παλιότερα στην Θύελλα), ο νεαρός τερματοφύλακας Γιαννάκης από τον Αετό Πικερμίου (παλαιότερα του Αήττητου) και υπολείπεται ένας σέντερ-φορ (μετά και την αποχώρηση του Καραΐνδρου)…

Οι παίκτες θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις και οι προπονήσεις θα συνεχισθούν κάθε απόγευμα ώρα 5 μ.μ. στο γήπεδο Παπασιδέρη, λόγω έργων συντήρησης του γηπέδου «Αντώνης Πρίφτης».
Δόξα Κορωπίου:
 
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Δόξα Κορωπίου απέφυγε την ακραία περίπτωση της διάλυσης και πρόκειται –τελικά- να κατέβει στο νέο πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας. 
Οι φίλοι του συλλόγου «έσωσαν» την ομάδα του Κορωπίου και γίνεται προσπάθεια δημιουργίας ενός ικανού συγκροτήματος, που θα καταφέρει να σταθεί ικανοποιητικά…
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται ν’ αρχίσει και η προετοιμασία.
Δεν υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες πληροφορίες για τον προπονητή και τους παίκτες.
Σύντομα, πάντως, θα γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες και θα σας τις μεταφέρουμε.


πηγή: neaepsana.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP