Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Εθνικές εκλογές με σκληρή πόλωση ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ

Τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο όσο και σε τοπικό η μάχη φαίνεται να γίνεται πολύ σκληρή ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ.
Από την μία με μότο "Λέμε την Αλήθεια" η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να δώσει στους πολίτες την πεποίθηση ότι οι θυσίες του λαού φτάνουν μέχρι εδώ και προχωράμε όλοι μαζί στην νέα εποχή χωρίς άλλες οικονομικές δυσκολίες προκειμένου να αποκατασταθούν οι αδικίες. Ο ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια του να κυβερνήσει παρουσίασε στη ΔΕΘ ένα φιλόδοξο οικονομικό πρόγραμμα χωρίς να διαβεβαιώνει αν μπορεί να εφαρμοστεί ώστε να μην υπάρχουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα στο μέλλον και ξανα φτάσει η χώρα σε ένα ακόμα σκληρό πρόγραμμα μνημονίου. Δεν έχει δεύτερο σχέδιο αν τελικά οι δανειστές δεν αποδεχτούν το κούρεμα του χρέους. Σας παραθέτουμε παρακάτω τις δύο προεκλογικές αφίσες των κομμάτων όπως διαμορφώνονται 11 ημέρες πριν τις κάλπες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP