Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Μπαράζ ληστειών μέρα- μεσημέρι στο Κορωπί.


Πολύ προσεκτικοί πρέπει να είναι οι πολίτες του Κορωπίου ιδιαίτερα όσοι μένουν σε μονοκατοικίες διότι χθες σε μία γειτονιά στην πόλη μας, ανοίξανε 2 σπίτια.
Χαρακτηριστικά επειδή κάθε Τρίτη  στο Κορωπί έχει λαική αγορά κυκλοφορούν πολλοί πλανόδιοι και παιδάκια αυτών στις γειτονιές του Κορωπίου που πουλάνε συνήθως με ένα καρότσι χαρτί υγεία και κουζίνας. Όταν δεν βρίσκουν ανταπόκριση γυρνώντας από σπίτι σε σπίτι και βρουν πόρτα κλειστή, προσπαθούν να την ανοίξουν σκίζοντας σίτες και παραβιάζοντας πόρτες. Δύο περιστατικά συνέβησαν μόνο χθες στο Κορωπί. Γι αυτό με αυτές μας τις δημοσιεύσεις προειδοποιούμε όλους τους πολίτες αλλά περισσότερο εκείνους που μένουν σε πολυκατοικίες και επίσης όσους έχουν γονείς ηλικιωμένους, να κλειδώνουν τις πόρτες για πρώτη ασφάλεια. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Πολύ προσοχή και εύκαιρο το τηλέφωνο του τοπικού αστυνομικού τμήματος στο τραπέζι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP