Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Πλήθος κόσμου στην περιοδεία του Σαμαρά στο Κορωπί. (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Με πάρα πολύ κόσμο στο πλευρό του βρέθηκε σήμερα το πρωί στην περιοδεία που έκανε σε Κορωπί και Μαρκόπουλο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Στην αρχή επισκέφθηκε το Δημαρχείο Κορωπίου όπου μίλησε με τον Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο για τα προβλήματα που υπάρχουν. Έπειτα κατευθύνθηκε προς την κεντρική πλατεία όπου δεκάδες- εκατοντάδες πολιτών
ήταν εκεί να του σφίξουν το χέρι να του ευχηθούν καλή επιτυχία και να μιλήσουν μαζί του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας και οι πολίτες μας. Ο Αντώνης Σαμαράς κάθισε σε κεντρική καφετέρια με αρκετούς νέους αλλά και μεγαλύτερους ανθρώπους και μίλησε άμεσα με τον κόσμο.

Σε σύντομη ομιλία του ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι:
«Κρίνουν προς ποια κατεύθυνση θα πάει το καράβι της πατρίδας. Δεν είναι θέμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Είναι σε ποιο κόσμο θα επιλέξετε να ζήσουν τα παιδιά μας» και "επεσήμανε ότι εδώ έχουμε διαφορετικότητα νοοτροπιών και έχουμε δύο διαφορετικούς κόσμους."

Ο Πρωθυπουργός μάλιστα έκανε και μία μικρή βόλτα με το αυτοκίνητο του Δημάρχου στους δρόμους του Κορωπίου, χωρίς αστυνομική συνοδεία. 

Σας παραθέτουμε τις φωτογραφίες και το βίντεο της περιοδείας του.






πηγή φωτογραφιών: forkeratea.com
πηγή βίντεο: eurokinissi-tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP