Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Στη μάχη των εκλογών με την ΝΔ και ο Θανάσης Αυγερινός.


Ένας ακόμα υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου είναι ο Θανάσης Αυγερινός. Με μεγάλη πείρα από την τοπική αυτοδιοίκηση σε επίπεδο Νομαρχίας έχει εκπροσωπήσει τον τόπο μας για πολλά χρόνια.
Η ανακοίνωση για την υποψηφιότητα που δημοσίευσε μέσω facebook αναφέρει:


"Φίλες και Φίλοι,
Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά για τη τιμή που μου έκανε να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο του κόμματός μας.
Είναι τιμή για μένα να είμαι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα που διασφαλίζει την σιγουριά, την σταθερότητα και την ελπίδα του ελληνικού λαού.
Είναι τιμή για μένα που είμαι υποψήφιος βουλευτής, στον τόπο που ζω και δημιουργώ. Στην Περιφέρεια Αττικής (Υπόλοιπο) , στις δυνατότητες και προοπτικές του οποίου πιστεύω και για την ανάδειξη των οποίων είμαι αποφασισμένος να αφοσιωθώ με όλες μου τις ψυχικές δυνάμεις.
Λίγα λόγια για μένα :
Είμαι Οικονομολόγος, Οικονομικός Αναλυτής και Σύμβουλος Επιχειρήσεων απόφοιτος Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος Β.Α στα Οικονομικά, και στη συνέχεια Πανεπιστήμιο Georgetown, Washington DC ΗΠΑ, πάντα στα Οικονομικά.
Αρχικά εργάστηκα σε πολυεθνικές πριν ασχοληθώ με την Οικονομική Ανάλυση και ως Οικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων και επενδύσεων.
Εκλεγμένος Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής για 4 συνεχόμενες τετραετίες, πάντα μεταξύ των πρώτων σε σταυρούς προτίμησης.
Έχω διατελέσει Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής επί σειρά ετών, Αντιπρόεδρος ΜΤΠΥ (Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων) την περίοδο 2006-2010, Αντιπρόεδρος Γενικού Νοσοκομείου "Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ", "ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΙΚΑΙΑΣ" και μέχρι σήμερα στο Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου "ΣΩΤΗΡΙΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP