Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Καθαρά Δευτέρα στο Κορωπί. Μεγάλο γλέντι με Πέτρο Ζηλεμένο- Νεκτάριο Γκάγκωση(ΦΩΤΟ)


Μεγάλη εκδήλωση "ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2018" με εργαστήρι κατασκευής χαρταετού, φαγητό,
μεσογείτικο κρασί, γλέντι και χορό με τον Πέτρο Ζηλεμένο και στο βιολί το Νεκτάριο Γκάγκωση και άλλους εξαιρετικούς καλλιτέχνες στο λαικό και παραδοσιακό τραγούδι, διοργανώνει ο Δήμος Κρωπίας και το Ν.Π.Δ.Δ. "Σφηττός" την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου από τις 11:30 το πρωί στο Δημοτικό στάδιο Γ. Παπασιδέρη- Άγιοι Πάντες.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου του Δήμου:

«ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2018» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΡΩΠΙΑΣ
ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, 19.02.2018, 11.30πμ
ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ "Γ.Σ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗ".

Παραδοσιακό γαϊτανάκι,  εργαστήρι κατασκευής αετού, animateur,  φαγητό- νηστίσιμα εδέσματα, μεσογείτικο κρασί, μουσικό γλέντι-χορός από εξαιρετικό λαϊκό –παραδοσιακό μουσικό σύνολο

O Δήμος Κρωπίας και το Ν.Π.Δ.Δ Σφηττός διοργανώνουν την εκδήλωση, «Κούλουμα 2018»,την Καθαρά Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018, στις 11.30πμ, στους Άγιους Πάντες-Δημοτικό Στάδιο Ολυμπιονίκη «Γ.Σ.Παπασιδέρη». Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει μια εορτή- έκπληξη για όλους, μικρούς και μεγάλους. Το Λύκειο Ελληνίδων Κορωπίου συμμετέχει στην εκδήλωση με το παραδοσιακό «Γαϊτανάκι» ενώ θα λειτουργήσει και εργαστήρι κατασκευής χαρταετού. Παράλληλα, κωμικοί –εμψυχωτές αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν την κατάλληλη εορταστική ατμόσφαιρα με τα παιδικά προγράμματα που θα παρουσιάσουν. Στις 13:30 θα μοιραστούν νηστίσιμα φαγητά και εδέσματα (φασολάδα, χαλβάς, λαγάνες και άλλα Σαρακοστιανά εδέσματα)συνοδεία μεσογείτικου κρασιού. Θα ακολουθήσει μουσικό γλέντι και χορός με τον Πέτρο Ζηλεμένο και τους συνεργάτες του,  Σοφία Βώττα, Νάσια Κονιτοπούλου, Βασίλη Σδούκο, Νεκτάριο Γκάγκωση και Βασίλη Μαρκόπουλο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP