Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Κοινωνία: Δωρεάν Λαϊκή αγορά & Αιμοδοσία στο Κορωπί.


Κοινωνικές δράσεις πρόκειται να γίνουν στο Κορωπί τις επόμενες ημέρες. Αρχικά όπως έγινε
γνωστό, ο σύλλογος "Δημοσθένης" έχει οργανώσει δύο αιμοδοσίες στο Κέντρο Υγείας Κορωπίου την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018. Ώρες αιμοδοσίας 9:30-13:00. Δείτε παρακάτω την αφίσα με τις χρήσιμες πληροφορίες.
Επίσης, την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί Υπαίθρια Δωρεάν Κοινωνική Λαϊκή Αγορά στο Κορωπί. Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκων Αγορών περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με το Δήμο Κρωπίας και την Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν την κοινωνική αυτή δράση στη Πλατεία Αγάλματος.
Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το δελτίο τύπου καθώς και ποιοι είναι οι δικαιούχοι στην λαϊκή αυτή αγορά και επίσης τι έγγραφα πρέπει να έχουν μαζί τους.


ΥΠΑΙΘΡΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ

Κυριακή  4 Mαρτίου 2018, Πλατεία Αγάλματος,
 Κορωπί, 11:00 πμ

H Ομοσπονδία Επαγγελματιών Πωλητών και Παραγωγών Λαϊκών αγορών περιφέρειας Αττικής διοργανώνει, σε συνεργασία με το Δήμο Κρωπίας και την Περιφέρεια Αττικής, δωρεάν υπαίθρια κοινωνική λαϊκή αγορά, την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στην Πλατεία Αγάλματος (επί της κεντρικής λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου) Κορωπί, στις 11 το πρωί. Η κοινωνική λαϊκή αγορά απευθύνεται, σε δικαιούχους Κοινωνικών Παντοπωλείων (με κάρτα δικαιούχου) Δήμων Αν. Αττικής (Κρωπίας, Παιανίας, Σπάτων-Αρτέμιδος, Μαρκοπούλου Μεσογαίας, Σαρωνικού, Λαυρεωτικής) σε ανέργους (με κάρτα ανεργίας) απόρους και οικονομικά αδύναμους πολίτες (με σχετικές βεβαιώσεις από Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων της Αν. Αττικής ή άλλο έγγραφο που αποδεικνύει ότι βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση).Θα διανεμηθούν δωρεάν οπωροκηπευτικά ( φρούτα & λαχανικά), ψάρια καθώς  και είδη υγιεινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP