Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Απίστευτη φωτογραφία στο κέντρο του Κορωπίου από τη σημερινή νεροποντή. Πολύ μεγάλος όγκος νερού.(ΦΩΤΟ)


Με πολύ δυνατή νεροποντή ξεκίνησε η σημερινή ημέρα στο Κορωπί. Από τα ξημερώματα ακόμα,
οι δύνατες μπόρες έκαναν την εμφάνισή τους. Το πρωί η βροχή ήταν πολύ δυνατή και σε πολλά σημεία της πόλης του Κορωπίου είχαμε κάποιες μικρές πλημμύρες. Να τονίσουμε επίσης, ότι περιφερειακά της πόλης, οδός Αττικής, φανάρια προς Αττική οδό και φανάρια προς Μαρκόπουλο η ένταση της βροχής ήταν αρκετά πιο έντονη και πιο ακραία.
Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από την οδό Ευαγγέλου Καβασαλιώτου στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο Κορωπίου, όπου υπάρχει μία έξοδος του νερού προς στο δρόμο, από τον προαύλιο χώρο του σχολείου. Είναι σύνηθες φαινόμενο όποτε βρέχει να υπάρχει η συγκεκριμένη εικόνα στο σημείο αυτό της πόλης του Κορωπίου. Σκεφτείτε τι ποσοότητα νερού συλλέγεται μέσα στο προαύλιο που βγαίνει με τέτοια πίεση που δεν βγάζει ούτε εξωτερική βρύση σπιτιού.


Για να δείτε το καιρό στο Κορωπί τώρα αλλά και τις επόμενες ώρες και ημέρες πατήστε ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΙΔΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ "Πρόγνωση Καιρού στο Κορωπί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP