Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Εκπληκτικές φωτογραφίες και περιγραφές του runningmagazine.gr, για τις τρύπιες σπηλιές και τους αρχαίους δρόμους του Κορωπίου.


"Υμηττός: Τρύπιες σπηλιές, μονοπάτια και αρχαίοι δρόμοι."

Αυτός είναι ο τίτλος που εμπνεύστηκαν στο runningmagazine.gr, μετά τη σπουδαία περιγραφή της διαδρομής της ομάδας  Paths of Greece. Η εξερεύνηση των ανθρώπων που έκαναν το οδοιπορικό δώσαν μεγάλη έμφαση στη περιοχή του Υμηττού που συνδέει το Κορωπί με την Τερψιθέα ανάμεσα στο λόφο του Προφήτη Ηλία και το Μαυροβούνι. Στο άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω και να δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες, γίνεται αναφορά για τη Σφηττία οδό όπου όπως αναφέρει η παράδοση, από εκεί πέρασε ο μισός στρατός του Πάλλα, κινούμενος εναντίον του αδερφού του Αιγέα, που ήταν βασιλιάς της Αθήνας. Επίσης γίνεται αναφορά για το διάσελο του Σταυρού όπυ εκεί εγκαταστάθηκε μεταλλικός Σταυρός στις αρχές του 20ου αιώνα. Διαβάστε επίσης για τον αρχαίο Πύργο από όπου μπορεί κανείς να δει καθαρά, από την Άνδρο και την Εύβοια, μέχρι τα Γεράνεια και την Πελλοπόνησο.

Για να δείτε ολόκληρο το άρθρο όπως το επιμελήθηκε το runningmagazine.gr και η ομάδα Paths of Greece, όπως επίσης και τις εκπληκτικές φωτογραφίες, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Δείτε εδώ κάποιες από τις φωτογραφίες:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP