Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Αστραπιαίες οι ενέργειες του Δήμου για την αποκατάσταση του προβλήματος στην οδό Ηλία Γκίκα.- Ν. Γιαννάκος: "Κλείνουμε τον δρόμο τώρα!" (Αποκλειστική Φωτογραφία)


Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Κρωπίας αναφορικά με την οδό Ηλία Γκίκα
που στην ουσία είχε ανοίξει στη μέση από την έντονη βροχόπτωση. Περίπου στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης δημοσιεύσαμε το άρθρο για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε. Στο σημείο αυτό υπήρξαν σημαντικές φθορές διότι ο το χώμα είχε υποχωρίσει τουλάχιστον 15 εκατοστά που όπως καταλαβαίνετε αν κατέβαινε κάποιο μηχανάκι και η ρόδα έπεφτε στο κενό που είχε δημιουργηθεί, θα μπορούσε να υπάρξει ακόμα και πτώση ή τραυματισμός. Στις 9 το βράδυ της Πέμπτης επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κρωπίας, κ. Νίκο Γιαννάκο και αφού τον ενημερώσαμε μας είπε χαρακτηριστικά: "Κλείνουμε τον δρόμο τώρα και καλώ το συνεργείο να φτιαχτεί άμεσα!"
Ένα τέταρτο αργότερα σε νέα μας λήψη από το σημείο, η οδός Ηλία Γκίκα στο σημείο που είχε δημιουργηθεί το πρόβλημα, είχε κλείσει με σήμανση όπως θα δείτε και παρακάτω και πολύ νωρίς το πρωί σήμερα ο δρόμος επιδιορθώθηκε.
Δείτε τη φωτογραφία μετά ένα τέταρτο μετά την επικοινωνία μας με τον κ. Γιαννάκο.

Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει ευθύνη σε ανθρώπους που διοικούν ένα τόπο. Φυσικά, κάποιες φορές όλοι αυτοί οι άνθρωποι χωρίς τη δική μας συμβολή, λογικό είναι να μην ξέρουν σε όλη τη πόλη τι συμβαίνει. Γι αυτό καλό είναι ότι βλέπουμε ότι είναι πολύ σημαντικό και χρήζει άμεσης αποκατάστασης να το λέμε.

Διαβάστε εδώ το χθεσινό δημοσίευμα και δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες από την υποχώριση του δρόμου στην οδό Ηλία Γκίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP