Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

"Μαζί ανανεώνουμε την εντολή εκπροσώπησης!"- Εκ νέου υποψήφιος ο Δήμαρχος Δημήτρης Κιούσης.


Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα εκ νέου για τον Δήμο Κρωπίας ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Κιούσης.
Αναμενόμενο για πολλούς. Έχει πολύ ενδιαφέρον η επίσημη ανακοίνωση που θα διαβάσετε παρακάτω. Ο Δήμαρχος κάνει ανοιχτή πρόσκληση για το ψηφοδέλτιό του τονίζοντας ότι ηγείται σε έναν ανεξάρτητο από κόμματα συνδυασμό.

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΙΟΥΣΗ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΙΟΥ 2019 ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ,  «ΚΟΡΩΠΙ-ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ»

«Αγαπητοί δημότες, κάτοικοι, φίλοι
  του δήμου μας,

           Η νέα χρονιά εύχομαι να φέρει σε όλους εσάς υγεία, ευτυχία, ευόδωση στόχων και προσδοκιών. Όπως γνωρίζετε το 2019 είναι χρονιά ορόσημο για την Αυτοδιοίκηση και καθοριστική για το μέλλον της. Καθοριστική και για το Δήμο Κρωπίας για το παρόν και το μέλλον του.
Συναισθανόμενος, το βάρος της μεγάλης λαϊκής εντολής που με αφοσίωση υπηρετούμε, την ευθύνη ολοκλήρωσης των βασικών έργων υποδομής που υλοποιούνται, των αναπλάσεων και παρεμβάσεων που ακολουθούν στο κέντρο και τους οικισμούς, τις ενεργητικές πολιτικές για την τοπική συμμετοχική ανάπτυξη του Δήμου,  αναλαμβάνω  μαζί με την ανεξάρτητη παράταξη της κοινωνίας  μας, το «Κορωπί-Νέο Ξεκίνημα» και τους δημοτικούς συμβούλους μας, με ομόφωνη συλλογική απόφαση ,την ευθύνη να ηγηθώ εκ νέου ως  επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος Κρωπίας.
 Έχουμε μέγιστο καθήκον, μπροστά σε όλους εσάς, να ολοκληρωθούν τα έργα υποδομής, να λειτουργήσουν σωστά και να υποστηρίξουν τις αλλαγές, στο επίπεδο διαβίωσης μας, στην παροχή  υπηρεσιών και στην ανασυγκρότηση της τοπικής αναπτυξιακής διαδικασίας.
Σε πείσμα της υποστελέχωσης του Δήμου, των δεσμευτικών γραφειοκρατικών πλαισίων εκτέλεσης έργων και του ασφυκτικού κρατικού και μνημονιακού ελέγχου του θεσμού μας αντιπαραθέτουμε την απόλυτη αφοσίωσή  και τον διαρκή αγώνα μας σε όλα τα πεδία αρμοδιοτήτων μας για τη  βελτίωση της καθημερινότητας στο Δήμο μας! Όπως μας γνωρίσατε, σε αυτό το πλαίσιο μαζικής διεκδίκησης και υλοποίησης έργων και πολιτικών, έτσι συνεχίζουμε! 
Το χρονικό διάστημα έως τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 είναι για εμάς μήνες υλοποίησης δημοτικού έργου και παράλληλα διάστημα για άμεση συμμετοχή στην καλύτερη υλοποίηση έργων και πολιτικών.
Ως ανοιχτός, ανεξάρτητος από κόμματα και συμφέροντα συνδυασμός της κοινωνίας του Κορωπίου απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής  στο ψηφοδέλτιό μας και στις  συμμετοχικές ομάδες τοπικής διακυβέρνησης –μια νέα δημιουργική ιδέα συνεργασιών- που συγκροτούμε.
Ο Δήμος μας είναι το Σπίτι μας! Μαζί ανανεώνουμε τη εντολή εκπροσώπησης! Μαζί συμμετέχουμε, εγκαινιάζουμε, λειτουργούμε τα  έργα υποδομής.
 Μαζί βάζουμε τίτλους τέλους στα αυταρχικά σχέδια όσων επιβουλεύτηκαν και στοχοποίησαν το Δήμο Κρωπίας. Ηττήθηκαν από την ενότητά σας και τη μεγάλη δύναμη αποτροπής που δείξατε! Μαζί συνεχίζουμε δημιουργικά ! Εσείς είστε η δύναμή μας. Δύναμη αποτροπής!Δύναμη δημιουργίας !». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP