Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Ο Δήμος Κρωπίας απέκτησε 3ο αναπηρικό καροτσάκι στις κοινωνικές δομές του από την συλλογή πωμάτων.


Ο Δήμος Κρωπίας αποδεικνύει καθημερινά το κοινωνικό και περιβαλλοντικό αίσθημα ευθύνης.
Μετά την ένταξη του Δήμου στο followgreen, ο Δήμος ενεργοποίησε και την δράση της συλλογής πωμάτων που συλλέγοντας έναν αριθμό πωμάτων, διεκδικεί ένα αναπηρικό καροτσάκι για ανθρώπους που έχουν την ανάγκη. Ο στόχος αυτός επετεύχθει για τον Δήμο.
Ακολουθεί αναλυτικό δελτίο τύπου για το συγκεκριμένο θέμα.


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΩΜΑΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟΥ ΑΜΑΞΙΔΙΟΥ
Η κοινωνική πρωτοβουλία της Εθελοντικής Ομάδας Δήμου Κρωπίας και της Πολιτικής Προστασίας για  συλλογή πλαστικών πωμάτων συσκευασιών με σκοπό την αγορά του τρίτου αναπηρικού αμαξιδίου μέσω συλλογικής ανταποδοτικής διαδικασίας στέφθηκε με επιτυχία. Παραδόθηκε,  την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 το τρίτο  αναπηρικό αμαξίδιο  στον Δήμαρχο Κρωπίας Δημήτριο Κιούση και στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας Θοδωρή Γρίβα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «Αγάπη για Ζωή».
Ο Δήμαρχος Κρωπίας Δημήτριος Κιούσης ευχαριστεί τους εθελοντές δασοπροστασίας Δήμου Κρωπίας που είχαν την ιδέα και πρωτοστάτησαν στην πρωτοβουλία αυτή, την αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Προστασίας, τους εκατοντάδες δημότες και πολίτες του Κορωπίου, τα μέλη του ΚΑΠΗ ΝΠΔΔ Σφηττός Δήμου Κρωπίας, τους τοπικούς συλλόγους, τα σχολεία του Κορωπίου που στηρίζουν με πολλές τσάντες πλαστικών καπακίων τη δράση αυτή. Να σημειωθεί ότι η πρωτοβουλία της ΕΟΔΚ ξεκίνησε το Καλοκαίρι του 2013 (1.06.2013) και πλέον έγινε συνήθεια και εκατοντάδες πολίτες και σύλλογοι αφήνουν καπάκια στο Δημαρχείο Κρωπίας και στην έδρα της Πολιτικής Προστασίας στη θέση «Μπότα».Το αναπηρικό αμαξίδιο θα διατεθεί στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Κρωπίας για την κάλυψη αναγκών αναπήρων δημοτών και κατοίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP