Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Νέο! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Κορωπί με κατά τόπους πλήρης διακοπή της Λεωφ. Βασ. Κων/νου,


Προσοχή! Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της ΓΕΔ Αττικής αναφέρεται ότι:


Λόγω εκτέλεσης αποστραγγιστικών εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από 29-01-2019 έως 24-04-2019 και καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικό δίκτυο της περιοχής του Δήμου Κρωπίας, ως εξής:
Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της Λ. Βασ. Κων/νου από τη συμβολή της με την Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου έως τη συμβολή της με την οδό Αναπαύσεως, ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο Κορωπίου.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται ως εξής: Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου, δεξιά στη Λ. Βάρης – Κορωπίου και στη συνέχεια Λ. Βασ.Κων/νου.
Προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου, στο ύψος της συμβολής της με τη Λ. Βασ. Κων/νου, ρεύμα κυκλοφορίας προς τη Λ. Βάρης – Κορωπίου.
Κατά την ανωτέρω διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομείνασα λωρίδα κυκλοφορίας.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP