Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Καθαρά Δευτέρα στο Κορωπί με "ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2019"! Φαγητό, κρασί, μουσική, χορός. Είσοδος ελεύθερη.(ΦΩΤΟ)


Όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, ο Δήμος Κρωπίας και το ΝΠΔΔ "Σφηττός",
οργανώνει εκδήλωση ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας με πολλά δρώμενα για τα μικρά παιδιά, μουσική, σαρακοστιανά και χορό. Έτσι και φέτος ο Δήμος ανακοίνωσε και επίσημα την εκδήλωση "ΚΟΥΛΟΥΜΑ 2019".

Διαβάστε την ανακοίνωση του Δήμου και μάθετε όλα τα δρώμενα που έχουν οργανωθεί για την ημέρα αυτή.

Παραδοσιακό γαϊτανάκι,   animateur,  φαγητό- νηστίσιμα εδέσματα, μεσογείτικο κρασί, μουσικό γλέντι-χορός από το συγκρότημα «Χοροσταλίτες»
Δήμος Κρωπίας και το Ν.Π.Δ.Δ. «Σφηττός» διοργανώνουν την εκδήλωση «Κούλουμα 2019» την Καθαρά Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019, στις 11:30 π.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Ολυμπιονίκη «Γ.Σ.Παπασιδέρη» (‘Αγιοι Πάντες). Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει και για φέτος μια μεγάλη γιορτή για όλους, μικρούς και μεγάλους. Το Λύκειο Ελληνίδων Κορωπίου συμμετέχει στην εκδήλωση με το παραδοσιακό «Γαϊτανάκι» με ώρα έναρξης 12:00 μ.μ. Παράλληλα, κωμικοί –εμψυχωτές αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν την κατάλληλη εορταστική ατμόσφαιρα για τα παιδιά. Στις 13:15 μ.μ. θα προσφερθούν σαρακοστιανά εδέσματα συνοδεία μεσογείτικου κρασιού. Θα ακολουθήσει μουσικό γλέντι και χορός με το συγκρότημα «Χοροσταλίτες».
Διοργάνωση: ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ-Ν.Π.Δ.Δ. «ΣΦΗΤΤΟΣ»
Συμμετοχή: Λύκειο Ελληνίδων Κορωπίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP