Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Σύσκεψη παραγωγών του Κορωπίου στο Δημαρχείο για την διεθνή έκθεση Food Expo 2019.(ΦΩΤΟ)


Για τρίτη συνεχόμενη φορά ο Δήμος Κρωπίας κατοχύρωσε το δικό του περίπτερο στη διεθνή
έκθεση FOOD EXPO 2019, η οποία θα λάβει χώρα στον εκθεσιακό χώρο του Αεροδρομιού Ελευθέριος Βενιζέλος.
Από τον Δήμο μας θα εκθέσουν τα προϊόντα τους επαγγελματίες του κρασιού του μελιού και του ελαιόλαδου.
Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Κρωπίας με αφορμή την σύσκεψη αυτή.


O ΔΗΜΟΣ ΚΡΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ FOOD EXPO 2019 στο Μetropolitan Expo στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος» 
(16-18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019)

ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ 
Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής για προώθηση της τοπικής αναπτυξιακής διαδικασίας εντάσσεται η νέα απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συμμετοχή του Δήμου Κρωπίας στην καταξιωμένη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO 2019 (16-18 Μαρτίου 2019). Στην πρόσκληση του Δήμου Κρωπίας μέσω των τοπικών παραγωγικών συλλογικών φορέων ανταποκρίθηκαν μέχρι στιγμής 11 επιχειρήσεις με εξαγωγική δραστηριότητα και δυνατότητα, με προϊόντα, το μέλι, τις βρώσιμες ελιές, το παρθένο ελαιόλαδο  και το κρασί. Σε  σύσκεψη των εκπροσώπων των παραγωγών- επιχειρήσεων του Κορωπίου με τον Δήμαρχο Κρωπίας, Δημήτριο Κιούση και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικόλαο Γιαννάκο, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019, καθορίστηκαν οι θέσεις στο Δημοτικό εκθετήριο ύστερα από κλήρωση που διεξήχθη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Η θέση του Δημοτικού εκθεσιακού χώρου, η επιμέλεια της δημιουργίας του, ο εξοπλισμός του από την εταιρεία που διοργανώνει την έκθεση και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της Κορωπιώτικης – Μεσογείτικης γης δημιουργούν -για άλλη μια χρονιά- μια εικόνα πολύ ελκυστική για την επίτευξη των στόχων του Δήμου και των επιχειρηματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών του Κορωπίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν  οι :
Αγροτικός Oινοποιητικός Συνεταιρισμός Κορωπίου Α.Σ.Κ (οίνοι), Κτήμα Αναγνώστου (οίνοι), Κτήμα Βασιλείου(οίνοι), Βισβίκης Βάϊος (μέλι), Κτήμα Δάβαρη (οίνοι), Νικολού Οινοποιήσεις (οίνοι), Σταματίου (οίνοι), Μαρία Χελιώτη «Πέλκιζα» (οίνοι), ΔήμαςΜαράκης & ΣΙΑ ΕΕ «ΕΝΕRGAEA», (Ελαιόλαδο), IDEAL  S.A Mavrides-Chimos Οlives (βρώσιμες ελιές), Mανώλης Κωστάκης & ΣΙΑ «Χρυσή Μέλισσα»(Μέλι).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP