Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Περιοδεία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη στο Κορωπί. Πλούσιο φωτορεπορτάζ.


Επίσκεψη- προεκλογική περιοδεία πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 6/2/2019 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης.

Ο κ. Πατούλης δεν άφηνε καμία κοινωνική υπηρεσία που να μην ρωτήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι καθημερινά.
Είδε με τα μάτια του και ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο και όλα τα διοικητικά στελέχη, όπως επίσης και από απλούς υπαλλήλους του Κέντρου Υγείας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής.
Σημαντική στάση για πλήρη ενημέρωση έκανε στον Αγροτικό Συνεταιρισμό.
Ο κ. Πατούλης έχει ήδη στην ατζέντα του το πρόβλημα που αφορά την πόλη μας, τα απορρίματα, όπως επίσης και το θέμα της Ασφάλειας Κορωπίου.

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το δελτίο τύπου και δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ.
"Επισκεφθήκαμε σήμερα το όμορφο Κορωπί που κατέχει όλες τις παθογένειες της Ανατολικής Αττικής ελέω αδιαφορίας της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής. Μας υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Κιούσης, μας ενημέρωσε για όλα τα τοπικά προβλήματα με κυριότερo το θέμα των σκουπιδιών. Τονίσαμε την ανάγκη υλοποίησης έργων χρηματοδοτούμενων μέσω ΕΣΠΑ και στην εξάλειψη γραφειοκρατικών διαδικασιών. 
Συναντηθήκαμε με εκπροσώπους αγροτικής παραγωγής και μεταφερθήκαμε στην μονάδα εμφιάλωσης του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της περιοχής. Τέλος, πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας, την Πυροσβεστική και συναντηθήκαμε με τους Διοικητές του Αστυνομικού Τμήματος και της Ασφάλειας Κορωπίου. Οι ελλείψεις υλικοτεχνικής υποδομής αποτελούν ένα βασικό πρόβλημα. Ενδεικτικά αναφέρουμε πως η Ασφάλεια διαθέτει μόλις ένα όχημα!
Πρέπει όλοι να καταλάβουν πως η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι Περιφέρεια Β' Κατηγορίας. Ιδιαίτερα το Κορωπί μπορεί να αποτελέσει κεντρικό αναπτυξιακό πυλώνα! Συνεχίζουμε αποφασιστικά για να αλλάξουμε την #Αττική μας! #neaarxiattiki"













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP