Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Φουλ για την άνοδο ο Α.Ο. Κορωπί! Οι φωνές ακούστηκαν μέχρι τη "Βόκα" στο γκολ.


Είναι πραγματικά σπουδαία η προσπάθεια που γίνεται φέτος στο ποδοσφαιρικό τμήμα του
Κορωπίου, τον ιστορικό ΑΟΚ. Τι και αν αγωνίζεται στη Β τοπική κατηγορία, όλοι έχουν θέσει τον στόχο της ανόδου. Στόχος ο οποίος με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα φαίνεται να επιτυγχάνεται μέχρι στιγμής. Αυτό φαίνεται και από τους παίχτες και την "δίψα" τους για τίτλο και από τους φιλάθλους που πλέον το Κορωπί έχει ίσως την πιο δυνατή εξέδρα από ομάδες της περιοχής που αγωνίζονται και ψηλότερα και αυτό έγινε αισθητό το ντέρμπι με το Κρυονέρι, όπου οι φωνές στο πρώτο γκολ του Λούρμπα, ακούστηκαν μέχρι την "Βόκα" (χωρίς υπερβολή) λόγω της κατεύθυνσης του αέρα.
Μεγάλη νίκη και αυτή για το Κορωπί, στο ντέρμπι με το Κρυονέρι με 2-0 με δύο γκολ του Λούρμπα, κυνηγώντας τον πρωτοπόρο Ωρωπό σε απόσταση αναπνοής.

Για το Κορωπί αγωνίστηκαν: Ανδριανός, Φετολλάρι, Κλήμης, Πάντου, Ξένος, Αθανασίου (91΄ Αμπεντινάϊ), Παντέλης (88΄ Μανασσής), Λούρμπας (92΄ Κορωνιάς), Μουσαράϊ (77΄ Βλάχος), Βίλα, Μάργαρης .

Δείτε τη βαθμολογία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP