Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Εξαιρετικές διακρίσεις από δύο αθλήτριες του Κορωπίου την Ελένη και την Εύη.


Το Κορωπί, παρουσιάζει πάρα πολλές διακρίσεις είτε στον επιστημονικό τομέα και τα μαθητικά βραβεία, είτε στον αθλητισμό, ομαδικό ή ατομικό.


Ξεκινώντας από μία νέα αθλήτρια 18 ετών την Ελένη Σιδέρη του συλλόγου "Lions Martial Arts Academy" με πάρα πολλές διακρίσεις και νίκες στο kick boxing, η οποία στις 19 Ιανουαρίου ήταν  νικήτρια στο Champion Night 57. Η Ελένη πάρα το νεαρό της ηλικίας της έχει πολλές νίκες στο συγκεκριμένο άθλημα και τις ευχόμαστε να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο άθλημα που αγωνίζεται.

Επίσης, η νεαρή αθλήτρια- μαθήτρια Εύη Παππά, του Α.Σ. Αίαντα Κορωπίου, συμμετείχε σε κορυφαία βαθμολογούμενη διοργάνωση στην Αττάλεια της Τουρκίας "PRECIDENT'S CUP G2", στο άθλημα του TAEKWONDO, όπου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Με αυτή τη νίκη, η μάθητρια του 2ου Λυκείου κέρδισε τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Συγχαρητήρια και στις δύο αθλήτριες με την ευχή πάντα να σηκώνουν ψηλά την Ελληνική σημαία και να ταξιδεύουν το Κορωπί σε όλα τα σημεία της γης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP