Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Υποψήφιος ευρωβουλευτής, ένας υπέροχος άνθρωπος που έκανε υπερήφανο το Κορωπί. (ΦΩΤΟ)

πηγή: Eurokinissi
Στέλιος Κυμπουρόπουλος. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Σύμβολο μίας ολόκληρης Ελλάδας,
που με τη σκληρή δουλειά, το μυαλό του, το διάβασμα και το πάθος για ζωή κατάφερε να εξελιχθεί σε ένας σπουδαίο επιστήμονα.
Είναι ο μαθητής του 1999 του 1ου Λυκείου Κορωπίου που αναδείχθηκε σημαιοφόρος και άριστα και έγινε σύμβολο στην παρέλαση στο Κορωπί. Πέρασε στην Ιατρική με 20 και πλέον εργάζεται ως ψυχίατρος- σεξολόγος στο Αττικόν Νοσοκομείο. Ποτέ δεν το έβαλε κάτω παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Το 2014 ίδρυσε τον Οργανισμό Ανεξάρτητης Διαβίωσης Ελλάδος "i-living", ενώ είναι αντριπρόεδρος του ΔΣ του Ευρωπαϊκού δικτύου για την Ανεξάρτητη Διαβίωση.

Παρών στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος εκτός από την λαμπρή του καριέρα είναι ένας ενεργός πολίτης με άποψη και προσπάθεια για το κοινό συμφέρον των Ελλήλων. Δήλωσε παρών στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, στις προσεχείς Ευρωεκλογές του Μαΐου.
φωτογραφία: Stelios Kympouropoulos- facebook

Η ανάρτησή που έκανε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στο facebook για την συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Koropi Press δίνει το δικαίωμα σε κάθε αναγνώστη να σχολιάσει οποιαδήποτε δημοσίευση. Σας παρακαλούμε τα σχόλια να είναι κόσμια και να μην υπάρχουν χυδαία μηνύματα.

KP